اختصاص بودجه ۹۵.۵ میلیارد یورویی از سوی اتحادیه اروپا برای پژوهش و نوآوری

اتحادیه اروپا قصد دارد مبلغ ۹۵.۵ میلیارد یورو را به یک برنامۀ بزرگ پژوهش و نوآوری طی سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۷ میلادی اختصاص دهد.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، بر اساس توافق پارلمان و شورای اروپا، این بودجه صرف اجرای برنامه‌ای هفت ساله موسوم به «افق اروپا» (Horizon Europe Research & Innovation Programme) که بزرگترین برنامه فراملی این اتحادیه در موضوع پژوهش و نوآوری است، خواهد شد.

رقم این بودجه در مقایسه با بودجه برنامه تحقیقاتی و نوآوری فعلی این اتحادیه، افزایشی ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

تعیین چنین بودجه‌ای برای بخش تحقیقات، نشانه‌ای قوی از عزم اتحادیه برای تبدیل شدن به بلوکی رقابتی و آینده‌نگر برای مواجهه با تحولات مهم جهان است.

از نظر ماریا گابریل، کمیساریای نوآوری، تحقیقات، فرهنگ، آموزش و جوانان اتحادیه اروپا این توافق «یک نقطه عطف مهم در تاریخ اتحادیه است و ضروری است که هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای عملی شدن آن انجام شود.»

او اعلام کرد: «شهروندان و جامعه تحقیقاتی این اتحادیه، با برنامه افق اروپا می‌توانند روی عملی شدن بزرگترین پروژه تحقیقاتی و نوآوری جهان حساب کنند. این برنامه مهمترین ابزار ما برای تقویت پایگاه علمی و فناوری‌مان همچنین توسعه روش‌هایی برای داشتن زندگی سالم‌تر و موفقیت در دنیای تحولات دیجیتال و مبارزه با تغییرات آب و هوایی است.»

مهمترین اهدافی که اتحادیه اروپا قصد دارد از مسیر برنامه «افق اروپا» تا سال ۲۰۲۷ میلادی به آنها دست یابد، عبارتند از:

– حمایت از پژوهشگران و مبتکران برتر برای ایجاد تغییرات سیستماتیک لازم با هدف اطمینان از داشتن یک اروپای سبز، سالم و مقاوم؛

– کمک به بهترین استعدادها و پژوهشگران جوان تا دانش و مهارتهای خود را از مسیر اعطای کمک هزینه‌های تحصیلی گسترش دهند؛

– حمایت از تحقیقات مشترک مربوط به چالش‌های اجتماعی اتحادیه اروپا؛

– تقویت ظرفیت‌های تکنیکی و صنعتی در موضوعات مختلف برای پاسخگویی به چالش‌های جهانی؛

– تشویق مشارکت های بین‌المللی در تحقیقات اروپایی (ERA) و فعال سازی نهادهایی همچون شورای نوآوری اروپا (EIC)

این توافق اکنون برای تجزیه و تحلیل نهایی به کمیته نمایندگان دائمی شورا تحویل داده شده و انتظار می‌رود به زودی در چهارچوب تصویب رسمی برنامه مالی هفته ساله اتحادیه رای سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۷ میلادی (MFF) تایید شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن