امیر دریادار ایرانی: برای ساخت ناوشکنهای سنگین برنامه داریم
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در اجرای سیاستهای کلی دریامحور، بیان کرد: نیروی دریایی ارتش آمادگی مشارکت و نقش آفرینی در این عرصه را دارند.
به گزارش «انرژی امروز» از ایسنا، امیر دریادار شهرام ایرانی در نشست خبری به مناسبت ۷ آذر روز نیروی دریایی، با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: این رژیم کودکان، زنان، غیرنظامیان و خبرنگاران را به فجیعترین شکل ممکن به شهادت میرساند.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در اجرای سیاستهای کلی دریامحور، بیان کرد: نیروی دریایی ارتش آمادگی مشارکت و نقش آفرینی در این عرصه را دارند و امیدوارم مجلس و دولت از ظرفیتهای عظیم نیروی دریایی ارتش استفاده کنند.
حراست از منافع کشور در دریاها نیازمند نیروی دریایی قدرتمند است
امیر ایرانی خاطرنشان کرد: امروز جهان با چالشهای بیشتری در حوزه دریا روبرو شده است. حراست از منافع کشور در دریاها و اقیانوسها و تأمین امنیت خطوط مواصلاتی در زمان صلح و جنگ نیازمند داشتن نیروی دریایی قدرتمند است.
وی افزود: نیروی دریایی ارتش توانسته است اضلاع مختلف تهدید و تحریم را خنثی کند و در مسیر پیشرفت ایران قوی گام بردارد. معتقدیم که ایران قوی با مشارکت تکتک ایرانیان محقق خواهد شد. رزمندگان نیروی دریایی با اراده پولادین با تعقیب الگوهای راهبردی در تلاش هستند بیش از پیش اقتدار نظام اسلامی را به جهان ارائه کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی در نظم چندقطبی در حال ایفای نقش و بهرهبرداری لازم از جایگاه خود است و نیروی دریایی ارتش در این مسیر اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
ایران و ایرانی انزواگریز است
به زودی الحاقاتی در حوزه زیرسطحی خواهیم داشت
امیر ایرانی بیان کرد: دشمنان بدانند ایران هرگز منزوی نمیشود و ایران و ایرانی انزواگریز است. ما برای تداوم حضور در دریا در همه حوزهها تلاش میکنیم. برای این امر بروز رسانی شناورها، تقویت پایگاههای شناوری در عمق اقیانوسها برای پاسخگویی به تمام نیازها در دستور کار است و در حوزه زیرسطحی هم درحال ساخت زیردریاییهایی هستیم که به زودی هم الحاقهایی در این حوزه خواهیم داشت.
نیروی دریایی برای ساخت ناوشکنهای سنگین برنامه دارد
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه توسعه سواحل مکران با جدیت در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد:
دولت جدید نگاه مثبتی برای توسعه سواحل مکران دارد.
رزمایش مرکب دریایی در پایان سال انجام خواهد شد
امیر ایرانی گفت: نیروی دریایی برای ساخت ناوشکنهای سنگین برنامه دارد و اخبار آن به زودی منتشر می شود. دو ناو در دست تکمیل است. همچنین رزمایش مرکب دریایی در پایان سال انجام خواهد شد. کشورهای جدیدی در این رزمایش حضور خواهند داشت، در حال هماهنگی برای حضور نیروی هوایی کشورهای شرکت کننده در این رزمایش هستیم. از سویی همایش بینالمللی طب دریایی در آذر ماه برگزار خواهد شد.
دریادار ایرانی افزود: گشت مشترک با کشورهای همسایه در دستور کار قرار گرفته و قرار است در تمام محیط های اقیانوسی اجرا شود. علاوه بر این با کشورهای همسایه در حوزه تبادل دانشجو و استاد، اجرای رزمایشهای مرکب و دیدارهای دو و چند جانبه همکاری داریم.
در حوزه جنگ الکترونیک به توانایی خوبی رسیدهایم
فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین اظهار کرد: در حوزه موشکی از تنوع خوبی برخورداریم و برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در اختیار داریم. در حوزه جنگ الکترونیک هم به توانایی خوبی رسیده ایم که به آن افتخار میکنیم.
وی بیان کرد: رصد ناوگروههای غیر بومی طی سالهای متمادی نشان میدهد که آنها در منطقه به دنبال برهم زدن توازن قوا هستند؛ زیرا با اعمال حاکمیت دریایی ایران عزیز، منافع آنها به چالش کشیده شده است. بدون شک نظم جهانی لیبرال محور در حال حاضر جای خود را به نظم چند قطبی داده است. از پیامدهای این نظم جدید شکل گیری ائتلافها و نمایش قدرت توسط قدرتهای نوظهور است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ایران برای قرار گرفتن در تراز یک کشور تمدن ساز دریایی اسلامی با تقویت مؤلفههای قدرت دریایی خود با رویکرد صلح طلبانه مؤلفههای نظام بین الملل را با قدرت دنبال میکند، گفت: یکی از عرصههای غیر قابل اغماض با توجه به موقعیت جغرافیای سیاسی کشورمان در منطقه غرب آسیا، میزان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی است. قدرتی که تنها به توانمندی عملیاتی دریایی در جنگ خلاصه نمیشود بلکه کنترل تجارت بین الملل، توانایی بهره برداری و کنترل منابع اقیانوسی، بهره گیری از قدرت اقتصادی دریایی به عنوان ابزار دیپلماسی و نفوذ سیاسی را شامل میشود.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی جهت جانمایی و نمایش توانمندی از جایگاه خود در دوران گذار نظم جدید بینالمللی است که این امر خود یک نشانه از بینهایت نشانههای تضعیف هژمونی آمریکا و عبور جهان به نظام چند قطبی است. ایران و نیروی دریایی بهره برداری لازم از پنجره ایجاد شده برای جانمایی جایگاه خود را انجام خواهد داد.