ایجاد 170هزار شغل با تولید هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی

رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده از سوی انجمن ها، تشکل ها و صنوف مختلف صنایع تکمیلی به ازای هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی که به بازار داخل عرضه می شود، حدود170 هزار شغل در این حوزه ایجاد می شود.

به گزارش «انرژی امروز» نیپنا؛ محمد متقی با تاکید بر این که تامین نیاز بازار داخلی محصولات پتروشیمی به عنوان یک راهبرد  و ماموریت اصلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی است، اظهار کرد: محصولات پلیمری و شیمیایی عرضه شده در بورس کالا و انرژی با اشتغالزایی بالایی که دارند، فرصت مناسبی برای صنایع تکمیلی است.

وی افزود: بر اساس برآوردهای  انجام شده از سوی انجمن­ها، تشکل­ ها، صنوف مختلف صنایع تکمیلی به ازای هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی که به بازار داخل عرضه می ­شود، در حوزه صنایع پایین دستی و  تکمیلی حدود170 هزار شغل می شود.

متقی با تاکید براینکه، ایجاد و توسعه این صنایع خصوصا با اولویت توسعه در مناطق کم برخوردار آثار و برکات عظیمی را برای کشور دارد، درخصوص انعقاد تقاهم نامه همکاری میان دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، خاطر نشان کرد: این تفاهم نامه با هدف کنترل، نظارت و افزایش کیفیت محصولات پتروشیمی وحل و فصل برخی مشکلات شرکت­های پتروشیمی و صنایع تکمیلی پتروشیمی امضا شد و دارای شاخص­ های مختلفی است.

وی افزود: انطباق مشخصات فنی گریدهای جدید محصولات پتروشیمی که در بورس­ های کالا و انرژی عرضه می شوند، با لیسانس ها و استانداردهای مربوطه از این شاخص­ ها است به این ترتیب که  شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در آزمایشگاه های تخصصی خود این گریدها و مواد شیمیایی را بررسی و تائید می کنند و در صورت صدور تائید مجوز ،عرضه را خواهند

همچنین استعلام عدم ساخت داخل محصول برای مجوز واردات موادی که هنوز داخلی سازی نشده است با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بررسی و به مراجع مربوطه پاسخ داده می­ شود.

محمد متقی، رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی

وی ادامه داد:  در زمینه صادرات نیز محصولات پتروشیمی­ها تحت کدهای تعرفه و آنالیز مشخص و مورد تائید دفتر توسعه صنایع پایین دستی مجوز صادرات خواهند داشت که در این زمینه نیز همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی لازمه انجام صحیح فرایندکاری خواهد بود.

متقی تصریح کرد: با امکانات و تجهیزات این شرکت هرگونه محصول پتروشیمی مورد مصرف در صنایع تکمیلی در کاربردهای مختلف قابلیت آزمایش و بررسی لازم وجود دارد تا بتوان تمام ادعاها را بررسی کرده و داوری­ های مستند و مستدلی ارائه شود.

وی با بیان این که شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در نهایی شدن کلیه دیتا شیت­ های محصولات پتروشیمی ­ها نیز همکاری دارد، گفت: این سامانه تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و منجر به ایجاد یک منبع مطمئن برای تمام بهره­ برداران آن شامل پتروشیمی­ ها، صنایع تکمیلی، دانشگاه­ ها مراکز تحقیقاتی و … خواهد بود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن