برنامه ریزی توتال انرژیز برای تولید 30 درصد پلیمر بازیافتی
توتال انرژیز می گوید تا سال 2030، 30 درصد از پلیمر تولیدی خود را از مواد بازیافتی و تجدیدپذیر تولید خواهد کرد.
به گزارش «انرژی امروز» توتال انرژیز با همکاری شرکت فرانسوی سینووا، که متخصص در تولید پلی اتیلن بازیافتی برای کاربردهای تاب آور است پلیمر بازیافتی تولید خواهد کرد.
سال گذشته توتال انرژیز اولین واحد بازیافت مواد شیمیایی فرانسه را راه اندازی کرد. این واحد بازیافت با استفاده از تکنولوژی انحصاری پلاستیک انرژی (Plastic Energy) ضایعات پلاستیکی را که معمولا قابل بازیافت نیستند به روغن پیرولیزی تبدیل می کند با نام Tacoil و این ماده بعدها به عوان خوراک در کراکر حرارتی توتال انرژیز برای تولید پلیمر استفاده می شود.
توتال انرژیز برنامه های بزرگی هم برای تولید بیوپلاستیک ها دارد. این شرکت با همکاری شرکت کوربین (Corbion) واحد تولیدی 75 هزار تن در سال PLA در تایلند را خریده است که مواد پلاستیکی 100 درصد قابل بازیافت و قابل تجزیه بیولوژیکی تولید می کند.
توتال انرژیز یک واحد مشابه از تولید چنین پلاستیک هایی را با ظرفیت 100 هزار تن در سال در فرانسه راه اندازی می کند.
این غول نفت و گاز فرانسوی عضو گروه اتحاد برای پایان دادن به زباله های پلاستیکی (Alliance to End Plastic Waste) هست که با سرمایه اولیه یک میلیارد دلار و با هدف گذاری رساندن این سرمایه به 1.5 میلیارد دلار تا سال 2025، به دنبال راه حل های دوستدار محیط زیست برای پایان بخشیدن به تولید ضایعات و زباله های پلاستیکی و راه یابی آنها به اقیانوس ها هستند.