برنامه سراسری توانیر برای جمعآوری مراكز غيرمجاز استخراج رمز ارز
مردم با معرفی مراكز غيرمجاز رمز ارز 20 میلیون تومان پاداش بگيرند
مديرعامل توانير از اجرای دور سوم اصلاح شبكههای توزيع سراسر كشور خبر داد و گفت: اصلاح و بازسازی شبكههای توزيع، تعديل روشنایی معابر، اصلاح انشعابها و مبارزه با مراكز غيرمجاز رمز ارز كه باعث ناپايداری در شبكههای برق میشوند، در دستور كار قرار دارد.
بهگزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، محمدحسن متولی زاده افزود: سومين برنامه اصلاح سراسری شبكههای توزيع برق، پنجشنبه هفته جاری – 25 دی – در سطح شركتهای توزيع سراسر كشور آغاز میشود.
متولی زاده با اشاره به اينكه اين برنامه سراسری با هدف اصلاح معايب و رفع مشكلات موجود در شبكههای توزيع كشور طرحريزی شده است و اقدامهای پيشگيرانه برای افزايش پايداری شبكهها در هنگام بروز بحرانهای طبيعی و پيك بار را شامل میشود، اظهار كرد: در دور سوم اين مانور سراسری، تداوم تعديل روشناییها، اصلاح انشعابها به عنوان محور اصلی در دستور كار خواهد بود.
مديرعامل توانير با بيان اينكه روز پنجشنبه علاوه بر تداوم برنامه تعديل روشنایی معابر، نسبت به اصلاح انشعابها و رمزر ارزها نيز اقدام خواهد شد، تصريح كرد: جمعآوری و مبارزه با انشعابهای غيرمجاز از مهمترين محورهای سومين مانوراصلاح شبكههای توزيع برق بهشمار میرود كه در اين دور با درخواست مشتركان، جمع آوری انشعابهای غيرمجاز با شدت بيشتری پيگيری خواهد شد.
متولی زاده با بيان اين كه در همين خصوص مشتركان میتوانند از طريق سامانه تلفنی 121 و يا صفحه اينترنتی توانیر به نشانی https://www.tavanir.org.ir/samaat مراكز و يا افرادی را كه به صورت غيرمجاز از برق برای استخراج رمز يا هر فعاليت ديگری استفاده میكنند، معرفی نمايند، گفت: هموطنان بايد بدانند كه استفاده غيرمجاز از برق احتمال بروز خاموشی و حتی نوسان در شبكه و به دنبال آن احتمال بروز آسيب به وسايل برقی در منازل را افزايش میدهد.
مديرعامل توانير افزود: هموطنان در صورت معرفی مراكز يا افرادی كه از برق به صورت غيرمجاز برای استخراج رمز ارز استفاده میكنند، تا سقف 20 ميليون تومان پاداش خواهند گرفت.
متولی زاده در خصوص برنامه اصلاح روشنایی معابر با اشاره به اينكه نزديك به يكهزار مگاوات مصرف روشنایی معابر در كشور است، از رونمایی طرح كنترل هوشمند روشنایی معابر در جريان اين مانور خبر داد و گفت: اين طرح بر پايه تشخيص تردد بنا شده و با نصب روی پايههای روشنایی، در صورت عدم تردد، روشنایی را به حداقل كاهش و بلافاصله با تشخيص تردد، روشنایی را به حد استاندارد افزايش میدهد.
وی يادآور شد: اين طرح كه به صورت پايلوت در شركت توزيع نيروی برق جنوب كرمان به كار گرفته شده، قرار است در جريان اين مانور به صورت رسمی رونمایی و برای استفاده گسترده از آن در سطح ساير شهرها نيز بكار گرفته شود.
متولی زاده همچنين از بكارگيری ساعت نجومی در روشنایی معابر نيز خبر داد و افزود: با نصب تايمر يا ساعتهای نجومی میتوان، سطوح مختلف روشنایی را برحسب نياز يا برحسب تاريكی هوا تنظيم كرد.
مديرعامل توانير در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تا 300 مگاوات از مصرف برق روشنایی معابر كاسته شده است و فعاليتها تا رسيدن به نقطه هدف 500 مگاوات ادامه خواهد يافت.