توسعه برج‌های خشک نیروگاه‌های بخاری برای صرفه جویی در مصرف آب نیروگاه ها

وزیر نیرو با بیان اینکه کاهش ۲ درجه ای دمای خانه‌ها به تامین گاز نیروگاه‌ها کمک شایانی می کند، افزود: با احداث و توسعه برج‌های خشک نیروگاه‌های بخاری صرفه جویی قابل توجهی در مصرف آب نیروگاه ها صورت می‌پذیرد.
به گزارش«انرژی امروز» از وزارت نیرو،عباس علی‌آبادی‌در حاشیه بازدید از نیروگاه شهید مفتح در جمع خبرنگاران گفت: نیروگاه شهید مفتح یکی از نیروگاه‌های بخاری کشور با ظرفیت تولید هزار مگاوات برق است که از سوخت گاز به عنوان سوخت اصلی و مازوت به عنوان سوخت جایگزین استفاده می‌کند.
وی با اشاره به نقش مهم این نیروگاه در پایداری برق کشور افزود: نیروگاه شهید مفتح دارای پایین‌ترین نرخ خروج اضطراری در میان نیروگاه‌های کشور است. از آنجاکه سوخت اصلی این نیروگاه و سایر نیروگاه‌های بخاری کشور گاز است، هر میزان صرفه‌جویی مردم در مصرف گاز، موجب افزایش امکان استفاده از گاز در این نیروگاه‌ها و کاهش مصرف مازوت خواهد شد.
وزیر نیرو در ادامه گفت: در صورت کاهش ۲ درجه‌ای مصرف گاز در بخش خانگی، نیروگاه شهید مفتح می‌تواند بخش قابل‌توجهی از نیاز خود را از طریق گاز تأمین کند و مصرف مازوت در این نیروگاه به حداقل ممکن برسد.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین سوخت نیروگاه‌ها خاطرنشان کرد: وزارت نفت در هفته‌های اخیر همکاری خوبی با وزارت نیرو در تأمین سوخت نیروگاه‌ها داشته است و با توجه به افزایش میانگین دمای کشور در هفته‌های پیش‌رو، پیش‌بینی می‌کنیم روند تأمین گاز نیروگاه‌ها بهبود یابد.

پیشتازی نیروگاه شهید مفتح در کاهش مصرف آب
وزیر نیرو همچنین به اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب نیروگاهی اشاره کرد و گفت: نیروگاه شهید مفتح یکی از نیروگاه‌های پیشتاز کشور در کاهش مصرف آب است. با احداث و توسعه برج‌های خشک در این نیروگاه، شاهد صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف آب هستیم.
وی در پایان ضمن اشازه به اینکه برای تامین بخشی از آب نیروگاه مفتح به سمت پساب شهر همدان رفته‌ایم، از مردم خواست با صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق، به پایداری شبکه برق کشور و افزایش ذخایر سوخت نیروگاهی کمک کنند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن