حفاظت از الکترودهای باتری با فناوری ‌نانو

شرکت نانو وان برای توسعه فناوری نوعی پوشش برای محافظت از کاتد در باتری‌ها، قرارداد همکاری مشترک با شرکت سی‌بی‌ام‌ام‌ امضا می‌کند.

نانو وان (Nano One) موافقت کرده تا با شرکت سی‌بی‌ام‌ام‌ (CBMM) تولید کننده نیوبیم قرارداد همکاری مشترکی را امضا کند.

الکس هولمز، از مدیران شرکت نانو وان، اخبار این شرکت درباره توافقنامه توسعه پوشش پوشش مواد کاتدی باتری لیتیوم یون با سی‌بی‌ام‌ام‌، رهبر جهانی در تولید و تجاری‌سازی محصولات و فناوری‌های نیوبیوم، را اعلام کرد.

هولمز توضیح می‌دهد که این پروژه براساس محصولات و فناوری‌های نیوبیم سی‌بی‌ام‌ام‌ و همچنین ثبت اختراع مواد کاتد پوشش داده شده با نیوبیوم توسط نانو وان تعریف خواهد شد. به‌عنوان یک پوشش، نیوبیم از کاتد بسیار واکنش‌پذیر در برابر واکنش‌های جانبی مضر محافظت می‌کند، واکنش‌هایی که می‌تواند باعث تخریب سریع باتری‌ها با کارایی بالا شود در حالی که از رشد مقاومت بین‌سطحی در حین فرآیند شارژ/دشارژ باتری جلوگیری می‌کند.

نانو وان در حال تولید مواد کاتدی LNMO با کارایی بالا با استفاده از فرآیند ثبت اختراع One-Pot Nano One است. فرآیند ثبت شده One-Pot پودرهای کاتدی تک بلوری با دوام و پوشش‌های محافظتی را به‌طور هم‌زمان ایجاد می‌کند که در برابر ترک خوردگی و تخریب حاصل از مونتاژ باتری و شارژ مکرر مقاومت بیشتری دارند. LNMO، همچنین به‌عنوان اسپینل ولتاژ بالا (HVS) شناخته می‌شود که مورد توجه جهانی قرار گرفته و پتانسیل زیادی در باتری‌های لیتیوم یون نسل بعدی برای وسایل نقلیه الکتریکی، ذخیره انرژی تجدیدپذیر و دستگاه‌های الکترونیکی مصرف دارد. این انرژی و انرژی هم‌تراز با سایر کاتدهای با عملکرد بالا ارائه می‌دهد و مقرون به صرفه‌تر است؛ زیرا فاقد کبالت است، نیکل کمی دارد و نیازی به لیتیوم اضافی ندارد.

ساختار اسپینل سه‌بعدی LNMO یون‌های لیتیوم را برای شارژ سریع و تخلیه سریع‌تر از سایر انواع کاتد جریان می‌دهد و از انبساط، انقباض و خستگی باتری جلوگیری می‌کند. LNMO همچنین دارای ولتاژ عملیاتی بالا است که ۲۵ درصد بیشتر از کاتدهای تجاری با نیکل بالا است.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، جدیدترین باتری این شرکت توسط تعدادی از شرکت‌های خودروساز در حال آزمایش است. این باتری‌ها به نرخ بالای شارژ و تخلیه دست پیدا کرده و ۹۰۰ چرخه شارژ /دشارژ را تجربه کرده‌اند. فناوری پتنت شده شرکت نانو وان این پتانسیل را دارد که نیاز به مواد اولیه فلزی به شکل سولفات را کاهش داده و همچنین یک مرحله تصفیه گران‌قیمت و جریان پسماند سولفات را در تولید کاتد حذف کند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن