داخلی سازی موتورهای گازسوز کشاورزی و صنعت

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد با تولید موتورهای دیزلی و گازی فناورانه، این محصولات را به کشورهای مختلف صادر کند.

محمد شهباز نجف‌علی‌زاد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، گفت: این شرکت در زمینه تولید موتورهای دیزلی و گازسوز 3، 4 و 6 سیلندر فعالیت دارد. از این موتورها در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی، صنعت و خودروسازی استفاده می‌شود. در واقع از این موتورها در محصولاتی مانند تراکتور، کمباین، ژنراتور، ماشین‌آلات راهسازی یا خودروهایی مانند کامیونت و مینی‌بوس می‌توان استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، ادامه داد: در حال حاضر به صورت بالفعل در حال تولید موتورهای مختلف برای بخش کشاورزی و صنعت هستیم. تلاش کرده‌ایم تا با به‌کارگیری فناوری‌های روز و با استفاده از تحقیقات انجام گرفته در واحد تحقیق و توسعه شرکت، محصولاتی کارآمدتر و منطبق با بازارهای روز دنیا تولید کنیم.

این فعال دانش‌بنیان، ضمن توضیح فعالیت‌های فناورانه صورت گرفته در این مجموعه گفت: در بازارهای صادراتی، میزان آلایندگی موتورهای تولید شده مهم است و بر این اساس، یک طرح تحقیقاتی در این زمینه با همکاری نهادهایی مانند دانشگاه سهند تبریز شکل گرفت. با هدف کسب استانداردهای روز دنیا در زمینه میزان آلایندگی، محصولی تولید شد که از همه مزیت‌های مورد انتظار در زمینه تولید دود و آلاینده‌ها برخوردار است.

نجف‌علی‌زاد، ضمن مهم برشمردن، ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان با نهادهای تحقیقاتی مختلف، افزود: موتور جدید، با طراحی مجدد محفظه احتراق، تجهیز سیستم سوخت‌رسانی و موارد مختلف دیگر، از توان و گشتاور بهتری نسبت به نمونه‌های معمول، برخوردار است و از نظر آلایندگی نیز میزان دوده به صفر رسیده است و قابل مشاهده نیست. این موتور موفق شده است استانداردهای لازم را کسب کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، گفت: قیمت این محصول چون فعلاً در مرحله نمونه‌سازی است 30 درصد از محصول مشابه خارجی، ارزان‌تر است، اما پس از تولید انبوه، این فاصله بیشتر خواهد شد. در حال حاضر موفق شده‌ایم موتورهای ایران‌ساخت را  به کشورهای مختلفی مانند ترکیه و بلغارستان صادر کنیم.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، وی ضمن توضیح استقبال مقاصد صادراتی مختلف، از محصولات دانش‌بنیان ایرانی گفت: امیدوار هستیم با رفع برخی محدودیت‌ها، بازار صادراتی خود را گسترده‌تر کنیم.

 

 

 

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن