زورگیری پاکستانی‌ها از روس‌ها با نفت 50 دلاری!

پاکستان تلاش می‌کند نفت روسیه را به قیمت ۵۰ دلار در هر بشکه خریداری کند که پایین‌تر از سقف قیمت تعیین شده توسط گروه هفت است.

به گزارش اویل پرایس، رسانه‌های پاکستانی گزارش کردند پاکستان که با بحران اقتصادی و کاهش نقدینگی ذخایر ارزی دست و پنجه نرم می کند، درصدد خرید نفت روسیه به قیمت ۵۰ دلار در هر بشکه است.

پاکستان که سال گذشته با افزایش چشمگیر قیمت نفت و گاز، ناچار شد هزینه بالایی برای واردات پرداخت کند و با افت شدید ذخایر ارزی خارجی این کشور مواجه است، تلاش می کند انرژی را با هزینه پایین وارد کند.

خرید نفت روسیه به قیمت ۵۰ دلار در هر بشکه، ۱۰ دلار پایین‌تر از سقف قیمتی خواهد بود که کشورهای گروه هفت برای فروش نفت روسیه تعیین کرده اند و پاکستان می تواند از خدمات بیمه و مالی شرکت‌های غربی استفاده کند.

طبق گزارش وبسایت نیوز، روسیه در ابتدا باید کارهایی تشریفاتی مانند هزینه‌های حمل، بیمه و نحوه فرد پرداخت را پیش از پاسخ دادن به درخواست پاکستان برای دریافت تخفیف سنگین برای خرید نفت از این کشور، انجام دهد. پیش از این گزارش‌هایی منتشر شده بود مبنی بر این که پاکستان، امیدوار است تخفیف خوبی از روسیه دریافت کند.

اکسپرس تریبون در گزارشی نوشت: روسیه به نوبه خود در ابتدا در خصوص این که آیا پاکستان می‌خواهد توافق نفتی انجام شود، مطمئن نبود.

پس از دیدار اخیر میان مقامات روسی و پاکستانی، روسیه از پاکستان خواست یک محموله را برای امتحان، خریداری و وارد کند.

بر این اساس، پاکستان هزینه واردات نفت از روسیه را با واردات یک محموله امتحان خواهد کرد. بنا بر گزارش‌هایی که هفته گذشته منتشر شد، نخستین محموله نفتی از روسیه که برای بررسی هزینه‌ها و افزایش اعتماد بین دو طرف وارد می‌شود، ممکن است تا ماه آینده از روسیه ارسال شود.

پاکستان تاکنون خریدار بزرگ نفت و گاز روسیه نبوده است. بسیاری از مشتریان بزرگ در آسیا، به مکانیزم سقف قیمت ملحق نشده‌اند اما چین و هند که اکنون بزرگترین خریداران نفت روسیه به شمار می‌روند، برای دریافت گریدهای نفتی روسی، تخفیف‌های سنگینی را درخواست می‌کنند.

بحران انرژی و اقتصادی پاکستان در ماه‌های اخیر و همزمان با تلاش این کشور آسیایی برای مذاکره با صندوق بین‌المللی پول برای یک توافق وام جدید، عمیق‌تر شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن