سهم قیر دستگاههای اجرایی افزایش یافت
نمایندگان مجلس در جریان بررسی بند (ز) اصلاح شده این تبصره، وزارت نفت را مکلف ساختند تا سال آینده معادل مبلغ 190 هزار (190000) میلیارد ریال نفت خام در اختیار پالایشگاهها قرار داده و بر این مبنا سهم قیر دستگاههای اجرایی را نیز از ۱۵ هزار به ۱۹ هزار میلیارد تومان افزایش دادند.
به گزارش «انرژی امروز» از خانه ملت، وکلای ملت در نوزدهمین نشست بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ ضمن بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط کمیسیون تلفیق به افزایش سهم قیر دستگاهها در جهت توسعه راههای روستایی و مناطق محروم، تعیین اعتبارات لازم برای برنامه تقویت بنیه دفاعی و تحقیقات راهبردی دفاعی و تعیین نحوه فروش منابع نفتی به نرخ سامانه معاملات الکترونیکی پرداختند.
صبح امروز (شنبه 14 اسفندماه) نشست علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان نوزدهمین نشست بررسی لایحه بودجه سال 1401 آغاز شد.
در این نشست بررسی اصلاحاتی که کمیسیون تلفیق در دو روز آخر هفته گذشته روی مصوبات بخش درآمدی لایحه بودجه 1401 صحن اعمال کردند در دستور کار قرار داشت.
در ابتدا وکلای ملت به بررسی اصلاحات تبصره یک ماده واحده لایحه بودجه پرداختند و در نهایت در جریان بررسی بند (ز) اصلاح شده این تبصره، وزارت نفت را مکلف ساختند تا سال آینده معادل مبلغ 190 هزار (190000) میلیارد ریال نفت خام در اختیار پالایشگاهها قرار داده و بر این مبنا سهم قیر دستگاههای اجرایی را نیز از ۱۵ هزار به ۱۹ هزار میلیارد تومان افزایش دادند.
دولت مکلف به تخصیص مبلغ ۴ میلیارد و پانصد میلیون یورو برای تقویت بنیه دفاعی کشور شد
بهارستان نشینان در ادامه به بررسی اصلاحات صورت گرفته بر جزء یک و 2 بند (ی) تبصره یک پرداخته و در پی آن دولت را مکلف کردند تا از طریق شرکت ملی نفت مبلغ ۴ میلیارد و پانصد میلیون یورو به برنامه تقویت بنیه دفاعی و تحقیقات راهبردی دفاعی تخصیص دهد.
تکلیف دولت برای فروش منابع نفتی به نرخ سامانه معاملات الکترونیکی
نمایندگان مجلس، در این نشست با اصلاح جزء 2 بند الحاقی این تبصره نیز موافقت کردند که بر اساس آن دولت مکلف شد تا نسبت به فروش، تهاتر و یا مبادله منابع ارزی حاصل از صادرات نفت، گاز، میعانات گازی، فرآوردههای نفتی و گازی و سایر منابع با نرخ سامانه معاملات الکترونیکی(ای.تی.اس) اقدام کند.
تعیین سهم هر یک از بانکها و وزارتخانهها برای پرداخت تسهیلات جهت اجرای پروژهها
مجلسیها در ادامه اصلاحیه کمیسیون تلفیق برای بند الحاقی 5 تبصره 4 این لایحه که به تعیین سهم هر یک از بانکها و وزارتخانهها توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات جهت اجرای پروژهها را تا سقف 200 هزار میلیارد تومان اشاره دارد را تایید کردند.
نحوه واگذاری سهام عدالت به مددجویان جامانده کمیته امداد و بهزیستی تعیین شد
وکلای ملت اتفاقنظر خود با کمیسیون تلفیق پیرامون اصلاح متن الحاقی به بند الف تبصره 2 و بند الحاقی یک این تبصره را نیز که به تعیین نحوه واگذاری سهام عدالت به مددجویان جامانده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و مددجویان سازمان بهزیستی کشور و تمامی افرادی که از سهام عدالت برخوردار نشدهاند، تاکید دارد، اعلام کردند.
اعمال معافیت مالیاتی برای کسب و کارهای آسیبدیده از کرونا
معافیت کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا از پرداخت بخشی از مالیات منوط بر اینکه مالیات آنها کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان باشد از دیگر اقدامات درخور مجلسیها در حمایت از تولیدکنندگان داخلی بود که در جریان بررسی بند (ق) تبصره 6 ماده واحده لایحه بودجه صورت گرفت. این مهم بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا که واحدهای صنفی با درآمد مشمول مالیات کمتر از یک میلیارد (1.000.000.000) ریال در سال 1400 را علاوه بر معافیتهای قانونی و بخشودگی و مشوقهای مالیاتی، برای مالیات بر عملکرد سال 1400 را از پنج واحد درصد بخشودگی از نرخ مالیاتی برخوردار میکرد، محقق شد.
1 دیدگاه