قرنطینه کرونا حیات در مدیترانه را قوت بخشید

ایجاد مشکل جدید «زباله های کووید»

گارد ساحلی ایتالیا می گوید قرنطینه های کرونا باعث شده است حیات آبی در دریای مدیترانه قوت بگیرد.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، گارد ساحلی ایتالیا می گوید با اعمال قرنطینه های دوران کرونا، به دلیل بهبود کیفیت آب و مهاجرت حیات آبی مدیترانه به محل هایی که حالا بشر به آن دسترسی نداشت و کشتی ها از آن عبور نمی کردند، حیات آبی در این دریا را با رشد و نمو مواجه کرده است.

قوانین سفت و سخت دو ماهه این فرصت را پیش آورد تا تاثیرات فعالیت های بشری بر حیات دریاها در ایتالیا بررسی شود.

گارد ساحلی ایتالیا از ماه آوریل نمونه هایی از آب دریا و بستر دریای مدیترانه را بررسی کردند. آنها می گویند در این مدت شاهد شفافیت قابل توجه آب دریا و کاهش مواد معلفق آن بودند.

هرچند قرار است نتایج کامل تحقیقات در اواخر ماه جولای منتشر شود اما این محققان می گویند نتایج فعلی هم ملموس است. آنها می گویند حیات آبی توانست فضایی که بشر از آنها گرفته بود دوباره بازیابد.

با این حال محققین می گویند شیوع بیماری کووید 19 باعث شده است که تهدید جدید در آب دریاها مشاهده شود و آن تخلیه ماسک، دستکش و بطری های مواد ضدعفونی کننده دست در آب دریاهاست.

حالا مشکل جدید به نام «زباله های کووید» به مشکلات قبلی حیات بدنه های آبی اضافه شده است که میزان میکروپلاستیک های موجود در دریاها را بیشتر از گذشته افزایش خواهد داد.

در ماه جولای 2019 گارد ساحلی ایتالیا 75 تن پلاستیک و 5 تن تور ماهیگیری پلاستیکی رها شده در دریا جمع آوری کرده است.

سخنگوی گارد ساحلی می گوید امیدوار است مردم در قرنطینه کرونا به این نتیجه برسند که فعالیت های آنها چقدر بر حیات در بدنه های آبی تاثیر منفی می گذارد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن