هدف تخریب عملکرد بیژن زنگنه در بخش پالایشگاهی است

پاسخ وزارت نفت به برخی جریان‌سازی‌ها درباره پالایشگاه‌سازی

وزارت نفت: هدفشان تخریب کارنامه و عملکرد مدیریتی شخص بیژن زنگنه به‌عنوان وزیر نفت دولت‌های هفتم هشتم- یازدهم و دوازدهم در زمینه مدیریت کلان صنعت نفت و به‌ویژه بخش صنعت پالایش است.

روابط عمومی وزارت نفت با صدور جوابیه‌ای درپاسخ به یک گزارش منتشر شده در یک روزنامه با عنوان «ستاره قاپ» تاکید کرد که ساماندهی پالایشگاه‌ ستاره خلیج فارس به‌عنوان یک طرح نیمه‌تمام و بسیار به‌هم‌ریخته از سوی وزارت نفت دولت یازدهم به‌عنوان یک «ضرورت ملی» مورد توجه قرار گرفت.

روابط عمومی وزارت نفت در پاسخ به گزارشی با عنوان «ستاره قاپ» که روز پنجم شهریورماه امسال در یک روزنامه به چاپ رسیده است، جوابیه‌ای را به‌منظور تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

 

متن کامل این جوابیه به شرح ذیل است:

 

به نظر می‌رسد که سه هدف عمده در نهایت برای برگزاری این میزگرد مورد نظر برگزارکنندگان است؛ نخست تخریب کارنامه و عملکرد مدیریتی شخص بیژن زنگنه به‌عنوان وزیر نفت دولت‌های هفتم هشتم- یازدهم و دوازدهم در زمینه مدیریت کلان صنعت نفت و به‌ویژه بخش صنعت پالایش، دوم، تحلیل، ارائه و تثبیت مدل مطلوب مدیریت نفت توسط حلقه فکری خاصی که این میزگرد را تدارک دیده‌اند و سوم، معرفی اعضای میزگرد به‌عنوان لیدرهای دفاع از مدل مدیریتی یادشده.

 

واقعیت اینجاست که زنگنه از دید خیلی‌ها مدیر خوبی نیست، چون دستی برای آجیل دادن و دندانی برای آجیل خوردن ندارد. دقیقاً به همین دلیل است که بی ترس و لرز با مماشات‌کنندگان نسبت به حق ملت برخورد می‌کند.

 

وزارت نفت امروزه با یک اسلوب فکری مدعی مواجه است که به اقتصاد صنعتی مدرن، پیچیده و نیازمند آنالیز به نام صنعت نفت و پالایش نفت نه با دیدگاه علمی‌اش بلکه با  سنتی‌ترین تشبیه ممکن یعنی قیاس ضرورت‌های پالایشگاه‌سازی با تولید ماست و کره گران از شیر ارزان نگاه می‌کند! توجه بفرمایید میلیاردها دلار سرمایه ملت دست کسانی بوده که این‌گونه فکر می‌کنند.

 

کار طراحی احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس در دولت هشتم پایه‌گذاری شد و در شرایطی که انتظار می‌رفت در سال‌های ۸۴-۹۲ این طرح به سرانجام برسد، با پایان دولت دهم و آغاز دولت یازدهم، ساماندهی این پروژه به‌عنوان یک طرح نیمه‌تمام و بسیار به‌هم‌ریخته از سوی وزارت نفت به‌عنوان یک «ضرورت ملی» مورد توجه قرار گرفت تا بیش از این سرمایه ملت و بازنشستگان عزیز کشور تلف نشود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن