کاهش۷۰ هزار لیتری مصرف مازوت با انتقال گاز به مجتمع سیمان لارستان

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران افتتاح پروژه خط لوله انتقال گاز ۸ اینچ سیمان لارستان را سبب‌ خلق منافع عظیم محیط زیستی و اقتصادی دانست و از صرفه‌جویی ماهانه یک میلیون دلار در این مجتمع بزرگ صنعتی خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، رضا نوشادی با اشاره به بهره‌برداری رسمی خط لوله انتقال گاز ۸ اینچ سیمان لارستان در هفته دولت، تصریح کرد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با هدف حذف مصرف روزانه بیش از ۷۰ هزار لیتر فرآورده سوخت مایع (مازوت) در کارخانه سیمان لارستان این پروژه را عملیاتی کرد.

وی کاهش هزینه تامین سوخت مصرفی کارخانه را سبب صرفه‌جویی اقتصادی قابل توجه در این مرکز صنعتی دانست و ادامه داد: گازرسانی به کارخانه سیمان همچنین سبب جلوگیری از آلودگی محیط زیستی ناشی از مصرف سوخت مایع شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، گازرسانی به شهرک‌های صنعتی حسنلری، روستاهای کورده، بریز و دهکویه را از دیگر بخش‌های پروژه اعلام و اظهار کرد: اجرای این پروژه، افت فشار شبکه گازرسانی روستاها و مصرف‌کنندگان عمده را برطرف کرد و مابه‌التفاوت جایگزینی سوخت مایع با گاز طبیعی که حداقل ماهانه یک میلیون دلار پیش‌بینی می‌شود را به ارمغان آورد.

نوشادی درباره ویژگی‌ها و مختصات پروژه، توضیح داد: این خط لوله منشعب از کیلومتر ۸۳  خط لوله گاز  ۱۲ اینچ اصلی لارستان و به‌طول ۳۵ کیلومتر اجرا شده است که ایستگاه‌های فرستنده و گیرنده توپک، شیر بین راهی، تقلیل فشار ترکیبی (۲ ایستگاه) به ظرفیت ۱۰ و ۲۰ هزار مترمکعبی، حفاظت کاتدیک، انشعاب ۴ اینچ کورده و اندازه‌گیری به ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعبی است.

وی همچنین درباره موانع اجرای پروژه، گفت: این پروژه دارای تقاطع با جاده‌های بین شهری آسفالت و درجه دوم، مناطق کوهستانی سخت‌گذر، رودخانه‌های فصلی و معارض‌های مردمی بود که با کمترین خسارت مالی، مطابق آخرین ویرایش استانداردها و الزام‌های عملیات اجرایی، موارد برطرف شد و لوله‌گذاری و تزریق گاز به سرانجام رسید.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن