کربن‌ زدایی اقتصادهای پیشرو جهان صنعت نفت روسیه را تهدید می کند

تاثیر ادامه دار کرونا با صنعت نفت تا 2024

پیش‌نویس سندی دولتی از روسیه می گوید کربن ‌زدایی در اقتصادهای پیشرو جهان تهدیدی بالقوه برای صنعت نفت روسیه به‌شمار می‌آید که منبع اصلی درآمد بودجه مسکو است.

به گزارش رویترز، بر اساس این پیش نویس همچنین روسیه انتظار دارد که آثار ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا در مصرف جهانی نفت و فرآورده‌های نفتی تا سال‌های ۲۰۲۳-۲۰۲۴ ادامه داشته باشد.

در این سند همچنین عنوان شده است که کربن‌زدایی در اقتصادهای پیشرو جهان تهدیدی بالقوه برای صنعت نفت روسیه به‌شمار می‌آید که منبع اصلی درآمد بودجه مسکو است.

تولید جهانی نفت و سوخت‌های مایع در سال ۲۰۲۰ کاهش یافت و به ۹۴ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه در روز رسید، زیرا همه‌گیری ویروس کرونا سبب قرنطینه کشورها، توقف ۸۰ درصد از ترافیک هوایی و یک‌چهارم ترافیک جاده‌ای در اوج خود و کاهش مصرف سوخت شد. این رقم در سال ۲۰۱۹، ۱۰۰ میلیون و ۶۱۰ هزار بشکه در روز بود.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت با توجه به سناریوی اصلی خود انتظار دارد که تقاضای نفت در سال جاری میلادی، ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه نیز رشدی مشابه را پیش‌بینی کرده است.

این پیش‌نویس – که به‌طور خلاصه تحولات صنعت نفت تا سال ۲۰۳۵ را ارائه می‌دهد – همچنین نشان داد ممکن است روسیه سهم بازار جهانی نفت را به‌دلیل محدودیت عرضه و صادرات نفت از دست بدهد.

بر اساس این گزارش احتمال دارد قیمت جهانی نفت تا سال ۲۰۲۵ در محدوده ۵۰ تا ۷۵ دلار برای هر بشکه باشد، این در حالی است که قیمت نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۰، ۵۰ تا ۶۰ دلار برای هر بشکه بود و بعید است به کمتر از ۵۰ دلار برای هر بشکه برسد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن