خدماتدهی به ۶۴ دستگاه حفاری با سامانه ماهوارهای ملی حفاری
رئیس شبکه و زیرساخت مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) شرکت ملی حفاری ایران از راهاندازی سامانه افزایش ظرفیت کمی و کیفی پهنای باند ماهوارهای به منظور خدماتدهی به دستگاههای حفاری این شرکت خبر داد.
جمشید طهماسبی در این باره گفت: سامانه افزایش ظرفیت کمی و کیفی پهنای باند ماهوارهای شرکت ملی حفاری ایران پارسال با امکان خدماتدهی به ۵۰ دستگاه حفاری مستقر در مناطق عملیاتی خشکی و دریایی کشور راهاندازی شد.
وی افزود: با توسعه این سامانه، هماکنون امکان خدماتدهی به ۶۴ دستگاه حفاری فراهم شده است که پیشبینی میشود تا پایان امسال این رقم به ۷۴ دستگاه برسد، همچنین تا پایان امسال همه دستگاههای حفاری شرکت ملی حفاری در موقعیتهای استقرار زیر پوشش این سامانه قرار خواهند گرفت.
به گزارش شرکت ملی حفاری ایران،رئیس فاوا شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: افزایش شتاب اتصال به شبکه داخلی (اینترانت)، بهبود کیفیت مکالمات تلفنی و امکان ارائه سرویسهای ارزش افزوده متنوع برای کارکنان شاغل در دستگاههای حفاری از جمله خدمات آموزشی از راه دور، ویدیو کنفرانس و کنفرانسهای صوتی و جمعی از مزیتهای سامانه افزایش ظرفیت کمی و کیفی پهنای باند ماهوارهای است.
طهماسبی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه زیرساخت ارتباط ماهوارهای کنونی، مدیریت فاوای شرکت میتواند به شرکتهای متقاضی در مناطق عملیاتی نفتخیز کشور نیز خدمات ارائه کند.
وی درباره بحث ارتباطات طرح مرکزیت شرکت در منطقه سدین گفت: مراحل بازنگری طراحی زیرساخت شبکه ارتباطی این منطقه انجام شده و با لحاظ شدن استفاده بهینه از فناوری روزآمد و صرفهجویی در هزینهها، تا ۲ ماه آینده اجرایی میشود.
طهماسبی اظهار کرد: با اجرای این پروژه، ارتباط همه ساختمانهای اداری و سولههای کارگاهی در سدین روی بستر پر شتاب فیبر نوری و بیسیم با پهنای باند مناسب برای انتقال دیتا و صدا با ستاد شرکت برقرار میشود.
رئیس شبکه و زیرساخت مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری ایران یادآور شد: نصب، پیکربندی و راهاندازی مرکز تلفن ۳۰۰ شمارهای در طرح مرکزیت شرکت (سدین) به عنوان سوئیچ مرکزی تلفن در قالب بخشی از اجرای این پروژه تعریف شده است.