انرژی هسته ای چین بین المللی می‌شود

چین قانون جدید در خصوص انرژی هسته‌ ای به تصویب رسانده است که بر بازارهای بین المللی متمرکز است. 

به گزارش «انرزی امروز» از رویترز، بر اساس قانون جدیدی که روز جمعه برای رایزنی به صنایع چین تسلیم شده است، این کشور از این پس از شرکت‌های فعال در زمینه انرژی هسته ای برای فعالیت در خارج از کشور و توسعه و گسترش موقعیت خود در بازارهای بین المللی حمایت خواهد کرد. 

پیش نویس «قانون انرژی اتمی چین» می‌گوید «کشور از بنگاه‌ ها و موسسات هسته ای در بازارهای جهانی حمایت خواهد کرد» و صادرات خدمات، سوخت و تجهیزات هسته ای را در حمایت خود دارد. 

رویترز نوشته است چین بر آن است تا انتهای سال 2020، کل ظرفیت نصب شده انرژی هسته ای خود را به 58 گیگاوات برساند در حالی که در ژوئن سال جاری این ظرفیت به 37 گیگاوات می‌رسید.

 اما این کشور در نظر دارد در بازار جهانی هم جای پای مستحکمی برای خود بیابد و نیز بتواند برند جدید راکتورهای معروف به نسل سوم یا «Hualong One» را در دنیا به فروش برساند. 

چین پیش از این قراردادهای همکاری با کشورهایی چون برزیل، آرژانتین، اوگاندا و کامبوج امضا کرده و نیز برای راکتورهای نسل سوم خود با بریتانیا هم به توافقاتی رسیده است. 

این کشور دستورالعمل جدیدی را هم برای استانداردهای فنی فعالیت در بازارهای خارجی منتشر کرده است. 

البته تنها پروژه هسته ای چین در خارج از کشور فعلا در پاکستان و در مجتمع هسته ای چاشام است. 

در قانون جدید هسته ای این کشور، دولت مسوول افشای اطلاعات و نیز ایمنی و مسائل مربوط به محیط زیست برق هسته‌ ای است. این مسوولیت شرط و شروطی را هم برای استفاده های غیر مجاز با اهداف نظامی و یا تحقیقات غیر نظامی برقرار کرده است. 

سیستم های ذخیره سازی و حمل و نقل اورانیوم و سوخت مصرفی هم شامل این قانون می‌شوند. 

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن