قاچاق سوخت از جایگاههای عرضه و نازلها انجام نمیشود
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: بدون شک، سوخت از جایگاههای عرضه و نازلها انجام نمیشود و رقم ۴۰ میلیون لیتر روزانه قاچاق سوخت که برخی رسانهها مطرح میکنند تخیلی است.
سیدمحمدرضا موسویخواه گفت: درصد افزایش مصرف سوخت در 6 ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال با یک درصد افزایش به 8.9 درصد رسیده است.
وی افزود: برای قاچاق 10 میلیون لیتر سوخت به طور تخمینی حدود 3 هزار تانکر با ظرفیت 20 هزار لیتر لازم است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر این که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نقش پررنگی در مبارزه با قاچاق سوخت دارد، افزود: رقم ۴۰ میلیون لیتر روزانه قاچاق سوخت که برخی رسانهها مطرح میکنند تخیلی بوده و اعداد و آماری که مطرح میشود تقریبی و برآوردی است.
موسویخواه گفت: قاچاق سوخت بدون شک از جایگاههای عرضه و نازلها انجام نمیشود.
وی گفت: از سال ۸۶ تاکنون کارت سوخت فعال است و کنار گذاشته نشده است. همچنین پس از تکنرخی شدن سوخت در سال ۹۴ قیمت بنزین یکسان و ۱۰۰۰ تومان شد. تکنرخی شدن بنزین این ذهنیت را در مردم ایجاد کرده بود که استفاده کردن یا نکردن از کارت سوخت تفاوتی ندارد. در این حال، عده زیادی هنگام مراجعه به جایگاههای عرضه سوخت اعلام میکردند کارت خود را جا گذاشتهاند یا گم کردهاند، از این رو کارتهای هوشمند سوخت مردم را کاهش و کارتهای هوشمند سوخت جایگاهداران را افزایش دادیم.
موسویخواه تصریح کرد: بین ۳ تا ۵ میلیون نفر ممکن است کارت سوخت خود را در دست نداشته باشند، از این رو برای آنهایی که رمز کارت خود را فراموش کردهاند تمهیداتی داریم.