لزوم توجه به پسابهای صنعتی
رئیس جهاددانشگاهی کشور از تاسیس سازمان `آموزشهای مهارتی جهاددانشگاهی` خبرداد و گفت: جهاد دانشگاهی گیلان میتواند محلی برای تحصیل دانشجویان استانهای همجوار باشد.
دکتر حمیدرضا طیبی امروز (شنبه پنجم آبان) در جمع جهادگران جهاددانشگاهی گیلان، با اشاره به پتانسیلهای واحد گیلان اظهار کرد: آموزشها اگر خوب و باکیفیت باشند، در حالت پایدار متقاضی دارند و جهاد دانشگاهی گیلان میتواند محلی برای تحصیل دانشجویان استانهای همجوار باشد .
رئیس سازمان جهاددانشگاهی با بیان اینکه آموزش همچنان سودآور است، افزود: واحد گیلان به یک مجتمع آموزشی و پژوهشی ثابت نیاز داشت که اکنون تکمیل پروژه مذکور به مساعدتهای مالی نیاز دارد .
وی با بیان اینکه باید آموزشهای کوتاه مدت را رونق دهید و به دنبال تقویت آموزشهای مهارتی باشیم، تصریح کرد: تاسیس سازمان «آموزشهای مهارتی جهاددانشگاهی» را در دستور کار داریم تا علمی کاربردی و آموزشهای کوتاه مدت به صورت منسجم تحت این سازمان فعالیت کنند.
طیبی با تاکید بر اینکه گیلان در حوزه پژوهشی پر پتانسیل است، گفت: در دیدارهایی که پیش از این با استاندار داشتیم بر استفاده از ظرفیت جهاد در انجام پروژههای پژوهشی استانی تاکید شده است .
وی با تاکید بر ظرفیت پژوهشکده محیط زیست، اضافه کرد: مباحثی نظیر پساب کارخانجات صنعتی، شیرآبههای کمپوست، زباله سوز، آب همراه بانفت و نمک زداها از مواردی است که جهاد گیلان میتواند متمرکز ورود کند و از محل حساب مشترک بهرهمند شود و حتی پروژههای جدید در راستای مسائل کشور تعریف کند .
رئیس جهاددانشگاهی گفت: پسابهای صنعتی و نمکزداها میتوانند به مصارف کشاورزی برسند و مسایل زیست محیطی را حل کنند و حتی آب مصرفی صنایع مذکور هم تامین شود .
وی با بیان اینکه مدیریت و امحای پسماند میتواند در محوریت این استان قرار گیرد، افزود: در حوزه پزشکی نباید دنبال مراکز تحقیقاتی باشید چراکه میتوان خدماتی که در حوزههای سرطان، ناباروری، سلول بنیادی و… در تهران ارائه میشود، در گیلان هم ارائه شود .
دیدار با دکتر سالاری استاندار گیلان، بازدید از مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی، بازدید از آزمایشگاه «آب همراه نفت» از جمله برنامههای سفر یکروزه دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی بود.