افزایش 70 درصدی ظرفیت تولید جهانی انرژیهای تجدید پذیر
مدیرکل دفتر روابط عمومی شرکت ساتبا گفت: ظرفیت تولید جهانی انرژیهای تجدید پذیر تا انتهای سال 2017 میلادی 70 درصد افزایش پیدا کرده است.
`جعفر محمدنژاد سیگارودی` در کارگاه آموزشی انرژیهای تجدیدپذیر و توسعه آن در ایران و جهان که نخستین کارگاه آموزشی حاشیه نمایشگاه هجدهم صنعت برق بود، گفت: انرژیهای تجدید پذیر شامل باد، خورشید، زیست توده، زمین گرمایی و فناوری پیل سوختی است.
وی با نگاهی به آمارهای جهانی در حوزه منابع انرژیهای تجدید پذیر اظهار کرد: برآورد سهم انرژیهای تجدید پذیر از تولید برق در جهان تا انتهای سال 2017 میلادی نشان می دهد که 26.5 درصد تقاضای جهانی برق از طریق انرژیهای تجدید پذیر تامین می شود و ظرفیت تولید جهانی آن نیز 70 درصد افزایش پیدا کرده است.
محمدنژاد درباره حجم سرمایه گذاری در حوزه برق و سوخت انرژیهای تجدید پذیر از سال 2007 تا 2017 در کشورهای نوظهور و توسعه یافته نیز گفت: سرمایه گذاری جدید در حوزه سوخت و برق به 279.8 میلیارد دلار رسید و همچنین سرمایهگذاری در حوزه جدید برق تجدید پذیر نیز تقریبا 3 برابر سرمایه گذاری در حوزه جدید سوختهای فسیلی بوده است.
وی درباره ضرورت توسعه کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر در کشور نیز گفت: ارتقای سطح جایگاه استراتژیک ایران در دیپلماسی در مجامع بین المللی، مشکلات انرژ گنونی برای محیط زیست و عدم انتشار گازهای گلخانهای، محدودیت استفاده از منابع سوختهای فسیلی و صیانت از منابع طبیعی، ضرورت تنوع در منابع انرژی به منظور افزایش امنیت انرژی، فرصت کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید، پتانسیل بالای من، فرصت کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید، پتانسیل بالای من، فرصت کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید، پتانسیل بالای منابع تجدیدپذیر در کشور و استفاده حداکثری از مزیتهای منطقهای و کمک به پدافند عامل از جمله ضرورت های کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر در کشور است.
به گفته محمدنژاد ایران پتانسیل بالایی برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر دارد و در سیاست های کلی نظام و همچنین ابلاغیه مقام معظم رهبری که در بند 7 سیاستهای کلی نظام در اصلاح الگوی مصرف و همچنین در بند «ح» سیاستهای کلی نظام درخصوص آمایش سرزمین و برنامه ششم توسعه به اهمیت و ضرورت آن اشاره شده است.