ضرورت خروج سازمان بنادر از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: خروج این سازمان از شمولیت قانون مدیریت خدمات کشوری در راستای صیانت از نیروهای انسانی به عنوان سرمایه اصلی این سازمان است تا با ارتقای جذابیت فعالیت، بتوان در راستای حفظ و جذب نیروهای نخبه گام برداشت.

هادی حق شناس در خصوص شمولیت سازمان بنادر و دریانوردی ذیل ماده ۵۳ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی از ابتدا مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری بود و به صورت داوطلبانه قبول کرد که تحت شمولیت این قانون فعالیت خود را ادامه دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، وی ادامه داد: در حال حاضر مشکل این است که اگر سازمان بنادر و دریانوردی بخواهد از شمولیت این قانون خارج شود نیاز به طی فرآیند قانونی دارد.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بخشی از حوزه فعالیت این سازمان در ارتباط با خارجی ها یا در حوزه صادرات غیرنفتی و خدمات صادراتی است، گفت: باید نحوه فعالیت سازمان بنادر و دریانوردی مطابق با استانداردهای بین المللی باشد و همین مسئله یکی از دلایل اصلی لزوم خروج این سازمان از شمولیت قانون مدیریت خدمات کشوری است.

حق شناس افزود: لزوم اجرای کنوانسیون های بین المللی از مهم ترین علل رعایت استانداردهای جهانی است و سازمان بنادر و دریانوردی باید در تمامی سطوح خود را به روز کرده و بر این اساس عمل کند.

وی با اشاره به اینکه در بخش دریایی کشور، امکان جذب پرسنل به بازار خارج وجود دارد، گفت: برای حفظ نیروی انسانی سازمان بنادر و دریانوردی و ارتقای سطح خدمات خود به پرسنل این سازمان باید بر اساس آیین نامه مالی و استخدامی سازمان بنادر و دریانوردی عمل کرد و از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری خارج شد.

 به گفته معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی طرح شمولیت سازمان بنادر و دریانوردی ذیل ماده ۵۳ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مصوب شده و قرار است به منظور تصویب به صحن علی مجلس برود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن