بانک توسعه تعاون در 10سال 290هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداخت

بانک توسعه تعاون به منظور اجرای سیاست های ابلاغ شده رهبر معظم انقلاب برای ارتقای بخش تعاونی در اقتصاد کشور تاسیس شد.

هیات وزیران بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های تعاون و امور اقتصادی و دارایی، به استناد بند (و) ماده (9) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی– مصوب 1387– اساسنامه بانک توسعه تعاون را تصویب کرد که تیرماه 1388 به تایید شورای نگهبان رسید.

مرداد همان سال نیز اساسنامه صندوق که سرمایه اولیه صندوق پنج هزار میلیارد ریال از محل حساب ذخیره ارزی بود برای اجرا ابلاغ شد.

در این پیوند، امروز رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جمع مدیران و کارکنان این بانک اعلام کرد: مجموعه خدمات بانک توسعه تعاون از ابتدای تاسیس تا پایان دی‌ماه امسال 290 هزار میلیارد ریال بود.

به نوشته تارنمای بانک توسعه تعاون، «حجت‌الله مهدیان» ادامه داد: از این میزان، سهم صندوق تعاون کشور بیش از 20 هزار میلیارد ریال بود و 270 هزار میلیارد ریال از طریق شعب این بانک به جامعه هدف پرداخت‌شد.

مهدیان گفت: در این مدت تعداد تسهیلات پرداختی و امهالی و تمدیدی این بانک 970 هزار فقره پرونده اعتباری بود.

وی توضیح داد: سهم بخش کشاورزی از مجموع تسهیلات پرداختی 167 هزار فقره پرونده به میزان بیش از 34 هزار میلیارد ریال با سهم 18 درصد از کل بود. همچنین سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات تخصیصی 132 هزار فقره پرونده اعتباری با رقمی نزدیک به 77 هزار میلیارد ریال با سهم 40 درصد از کل برآورد شد.

سهم بخش مسکن و عمران از مجموع اعتبارات پرداختی 50 هزار فقره پرونده به میزان نزدیک به 12 هزار میلیارد ریال با سهم 6 درصد از کل و سهم بخش خدمات از جمع تسهیلات اعتباری پرداختی 325 هزار فقره پرونده به میزان نزدیک به 50 هزار میلیارد ریال با سهم 25 درصد از کل بود.

همچنین به بخش بازرگانی که شامل 130 هزار فقره پرونده اعتباری می شود 22 هزار میلیارد ریال با سهم 11 درصدی از کل پرداخت شد.

مهدیان یادآوری کرد: بخشی از فعالیت این بانک را عملیات پولی و بانکی و بخش دیگر را ایجاد صندوق امانات، ارائه خدمات مدیریت نقدی، ارائه خدمات برنامه‌ریزی کسب‌وکار، ایجاد و حفظ رابطه کارگزاری با بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری و تاسیس و گسترش شبکه بانک تشکیل می‌دهد.

به گفته وی، بخش دیگر فعالیت این بانک اهداف تخصصی و توسعه‌ای بخش تعاون دارد که شامل بکارگیری امکانات بانکی در راستای ارتقا و بهبود سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی، جذب کمک‌های دولتی به‌منظور حمایت مالی و ایجاد خط اعتباری در گسترش فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش تعاون، مشارکت در ایجاد نهادهای مالی، فنی و حقوقی موردنیاز بخش تعاون، ارائه محصولات و خدمات در بخش مسکن و ساختمان با اولویت بخش تعاون و دریافت کمک‌های بلاعوض دولت یا سایر سازمان‌ها می شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن