گذر از پیک ۹۸ به عنوان آبرو و اعتبار صنعت برق است
محمدحسن متولی زاده قائینی مدیرعامل شرکت توانیر ، با تاکید براینکه طی سالهای گذشته برای کاهش مصرف برق حدود ۲ میلیون لامپ الای دی در کشور توزیع کردیم، اظهار کرد: در همین راستا ما برنامه و طرحهای مهمی را برای سال آینده در اولویت کاری خود قرار دادیم تا بتوانیم مصرف برق را در کشور مدیریت کنیم.
وی با اشاره به اینکه طرح مدیریت بار چاههای کشاورزی را با شدت تمام ادامه خواهیم داد، افزود: سال گذشته بیش از هزار مگاوات برق از صنایع و کشاورزی صرفهجویی شد و ما در همین راستا شرکت توانیر ۲۰۰ میلیون تومان پاداش به آنها پرداخت کرد.
مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه گذر از پیک ۹۸ به عنوان آبرو و اعتبار صنعت برق است، تصریح کرد: ما دو اقدام کلیدی از جمله آمادگی شبکه و خطوط برق قدرت و برنامههای مدیریت مصرف برق و کاهش بار (۱۱ برنامه) را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
متولیزاده قائینی با تاکید بر لزوم اصلاح اقتصاد صنعت برق از طریق اصلاح تعرفهها یا روشهای دیگر یادآور شد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی قیمت هر کیلووات ساعت برق با قیمت یک عدد نان در تهران برابر بود و در صورتی که ارزش برق متناسب با نرخ تورم افزایش مییافت، هم اکنون قیمت برق به جای ۱۳۵ تومان به ازای هر کیلووات ساعت ۵۰۰ تومان بود و صنعت برق با افزایش ۸۶ هزار میلیارد تومانی درآمدها، دیگر با مشکلات بدهی، طرحهای بر زمین مانده و خاموشی روبرو نمیشد، هرچند عملکرد همکاران، بخش عمده این شرایط را مدیریت و جبران کرد و این عملکرد در مقایسه با سایر بخشهای کشور بی بدیل است.
وی یکی دیگر از اولویتهای صنعت برق به ویژه در حوزه اقتصاد برق را استفاده درست از منابع و داشتههای صنعت برق عنوان کرد و افزود: در شرایط جنگ اقتصادی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
همچنین یکی از هدفهای اصلی برای سال آینده را توسعه فناوری در صنعت برق ذکر کرد و گفت: نصب لوازم اندازهگیری هوشمند و مدیریت بار مشترک و تامین کننده را در دستور کار خود قرار دادیم تا با اطلاعات کامل بتوانند بارشان را مدیریت کنند.