چرخش مته دکل های حفاری در اجرای پروژه های جدید با بهار طبیعت همنوا می شود

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران در آستانه سال نو ضمن شادباش این ایام به مجموعه تلاشگران عرصه صنعت نفت و حفاری، از چرخش و  همنوایی مته دکل های حفاری در اجرای پروژه های جدید همسو با بهار طبیعت خبر داد. 

سید عبدالله موسوی با تبریک فرا رسیدن میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع)، روز پدر، و عید نوروز به کارکنان سختکوش شرکت و خانواده آنان، سال پیش رو را سالی توام با موفقیت در عرصه کار و تلاش مضاعف و تحولی چشمگیر در رونق بخشی به فعالیت های شرکت در ابعاد مختلف عملیاتی، پشتیبانی و خدماتی در بخش های صف و ستاد توصیف کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران وی با اشاره به گذر از بیش از سه ماه خدمت در سمت مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: در این مدت کوتاه نهایت مساعی خود را در جهت ایجاد اقتدار بیش از پیش سازمان،  ایجاد تناسب میان هزینه ها و درآمدها،  اصلاح ساختار بر مبنای مصوبات شرکت ملی نفت ایران،  اصول مهندسی سازمانی و انضباط اداری، مالی و عملیاتی بکار گرفته است.

موسوی با تاکید بر اینکه اولویت نخست برنامه های مدنظر افزایش راندمان و متراژ حفاری با تقویت ناوگان، روز آمد سازی تجهیزات و تعمیرات به موقع (اورهال) است، افزود: برغم  محدودیت ها با توجه به برنامه های وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران به صراحت می توان اذعان کرد که شرایط برای رشد و پویایی شرکت فراهم است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: از برنامه های شرکت افزایش سهم بازار در بخش های حفاری و خدمات جانبی، همکاری و تعامل با شرکت های فعال در عرصه صنعت حفاری در کشور، استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های سازمان و همچنین شرکت های دانش بنیان، سازندگان داخلی،  تقویت هم افزایی با مراکز علمی پژوهشی، بهره گیری از تجارب متخصصان و صاحبنظران در عرصه این صنعت راهبردی می باشد.

وی گفت: یکی از توفیقات که در نتیجه خرد جمعی و نشست های مستمر با مدیران و متخصصان و بازدیدهای متعدد از بخش های عملیاتی  پشتیبانی و ستادی شرکت در روزهای پایان سال 97 حاصل شد موضوع منشور اجرایی سازمان است که متعاقب ابلاغ آن بیش از 15  کار گروه فنی و تخصصی تشکیل و فعالیت خود را آغاز نموده و با برنامه های کلان آتی شرکت در قالب کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پس از حصول و جمع بندی نتایج کنکاش های این کارگروه ها رونمایی می شود.

موسوی گفت: برای پیشبرد اهداف شرکت و کار براساس تعاریف بنگاهداری اقتصادی و اهتمام به خود گردانی، باید کارها در قالب اصول و برنامه ریزی مهندسی، سیستمی و کارشناسی شده با در نظر گرفتن سود و صرفه اقتصادی و  دقت عمل در ارایه خدمات کمی و کیفی به موازات یکدیگر و نظارت، کنترل و  پایش صورت پذیرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ضمن تبریک 29 اسفند سالروز ملی شدن صنعت نفت به کارکنان این صنعت، با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران در زمان حاضر 72 دستگاه حفاری خشکی و دریایی در تملک دارد، افزود: هم اکنون 46 دستگاه حفاری این شرکت در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و سایر دکل ها در حوزه های عملیاتی شرکت های مهندسی و توسعه نفت، فلات قاره، نفت مناطق مرکزی، نفت و گاز پارس، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران  و  پروژه های حفاری در مدار عملیات و تعدادی از دستگاه های حفاری در حال کاریابی قرار دارند.

وی در پیوند با این مطلب اظهار کرد: این شرکت بر روی اجرای پروژه های کلید در دست و پروژه های میدان محور تمرکز و همزمان با نخستین فصل سال 98 عملیات حفاری پروژه های جدید 10 حلقه چاه در میدان نفتی آزادگان جنوبی، پنج حلقه چاه در میدان نفتی نفت شهر، هفت حلقه چاه در میدان نفتی گچساران آغاز می شود و این در حالی است که دو پروژه حفاری هشت و شش حلقه چاه تحت کارفرمایی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران نیز به تازگی کلید خورده است و در راستای مجموع این پروژه ها بیش از 10 دستگاه حفاری ناوگان شرکت در چرخه عملیات ورود خواهند کرد.

موسوی گفت: همچنین در اجرای پروژه های تعریف شده از سوی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در راستای حفظ،  نگهداشت و افزایش تولید، شرکت ملی حفاری ایران علاوه بر حضور مستمر در این پروژه ها با دیگر شرکت های فعال در این عرصه در زمینه های خدمات یکپارچه فنی و مهندسی همکاری خواهد داشت.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن