تامین خوراک، اصلی ترین چالش واحدهای پتروشیمی است

به گفته مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، سال گذشته 20 میلیون تن تولیدات صنایع پتروشیمی به ارزش 10 میلیارد و 645 میلیون دلار به کشورهای مختلف دنیا صادر شد.

تقی صانعی در نشست بررسی مشکلات واحدهای پتروشیمی که جمعه شب و با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد، گفت: از مجموع 56 واحد پتروشیمی فعال کشور 20 واحد در ماهشهر، 16 واحد در عسلویه و مابقی واحدها در سایر مناطق کشور پراکندگی دارند که این شمار واحد سالانه 50 میلیون تن تولید دارند. 

او بیان کرد: 60 واحد پتروشیمی در دست احداث وجود دارد که با بهره برداری از آنها ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور به 120 میلیون تن در سال افزایش می یابد و این در حالی است که هم اکنون عمده ترین مشکلات واحدهای پترو شیمی کشور تامین خوراک است که این مشکل در منطقه عسلویه به دلیل وجود خوراک به چشم نمی آید. 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری اظهار داشت: صنعت پتروشیمی در ایران دکترین اقتصادی مملکت است، چراکه با وجود مواد اولیه خدادای مانند نفت و گاز قابلیت ایجاد ارزش افزوده فراوانی در آن نهفته است.

صانعی ادامه داد: چنانچه تمرکز لازم برای گسترش واحدهای پتروشیمی کشور ایجاد شود این مهم به اشتغال و اقتصاد کشور کمک شایانی می کند. 

به گفته او، سهم گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی کشور از کل مصرف 8.5 درصد است این درحالی است که 35 درصد از صادرات غیرنفتی کشور توسط واحدهای پتروشیمی محقق شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری ادامه داد: این واحد که از سال 86 راه اندازی شده اکنون با تولید سالانه 4.5 میلیون تن آروماتیک یکی از بزرگ ترین واحدهای تولید این محصول در کشور است.

صانعی یادآور شد: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با برخورداری از 16 واحد پتروشیمی در تولید محصولاتی همچون الفین، آمونیاک ومتانول از بزرگ واحدهای تولیدی جهان محسوب می شود. 

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن