حضور700 نفر از کارکنان ملی حفاری در کمکرسانی به سیلزده ها

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اصل کارآمدی عملیاتی را مهم ترین اهداف تبیین شده راهبردی برای سال 98 و پاسخگویی به نیازهای مردم خوزستان در بحران سیل  به عنوان مسئولیت اجتماعی را از اولویت های اصلی شرکت برشمرد.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران سید عبدالله موسوی روز چهارشنبه (11 اردیبهشت) در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی نفت در تهران گفت: کارکنان سختکوش این شرکت در شرایطی تلاش خود را بر محور  پاسخگویی به برنامه های صنعت نفت کشور متمرکز کرده بودند که جمعی از آنان همسو با وظایف ذاتی به کمک و همیاری دستگاه های اجرایی استان خوزستان برای جلوگیری از خسارت ها و آسیب های ناشی از بارندگی های سیل آسا و مهار روان آب ها در شهرها و روستاهای واقع در حاشیه رودخانه ها پرداختند.

وی گفت: با توجه به تاکید وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران  و عضویت این شرکت ها در ستاد بحران استان خوزستان در عمل شرکت ملی حفاری ایران با بسیج امکانات ، تجهیزات و نیروهای انسانی ، در حرکتی جهادگونه توان خود را برای پیشگیری از پیامدهای ناشی از سیل با ایجاد و استحکام بخشی به سیل بندها و قرار گرفتن در کنار ساکنان مناطق در معرض سیلاب  به کار گرفتند.

موسوی افزود: بالغ بر 700 نفر از متخصصان و کارکنان با محوریت مدیریت ها واحدهای مختلف شرکت به همراه نیروهای پیمانکاران طرف قرارداد نهایت تلاش خود را به کار گرفتند و تا زمان نیاز این خدمات استمرار خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: مجموعه این شرکت در طول بیش از یکصد کیلومتر از کرانه های رودخانه های کارون، کرخه و دز و همچنین مناطقی در داخل کلانشهر اهواز در کنار سایر دستگاه های اجرایی، نهادها، ارگان ها و سازمان های امدادی وظایف محوطه را به نحو مناسب پوشش دادند.

وی در همین ارتباط گفت: در چنین وضعیتی که وزیر نفت بر اولویت نخست کارها به امور مربوط  به پاسخگویی به نیازهای اضطراری ستادهای بحران برای فائق شدن بر کنترل سیلاب ها و پیشگیری از  ورود روان آب ها به مناطق مسکونی  و کاهش تبعات تاکید کرد در عمل کارکنان عملیاتی شرکت نیز در عرصه کار و تلاش از ابتدای فروردین تا دهم اردیبهشت ماه موفق به اتمام عملیات حفر هفت حلقه چاه نفت و گاز  و ثبت حدود 20 هزار متر حفاری در  میدان های نفتی شدند و این توفیق در شرایطی است که فعالیت هفت دستگاه حفاری در میادین آزادگان جنوبی، اهواز، آبتیمور و شادگان به سبب قرار گرفتن در معرض سیلاب متوقف شده است.

موسوی خاطر نشان کرد: در جریان اجرای عملیات احداث و تقویت سیل بندها از سوی دستگاه های مختلف، تنها شرکت ملی حفاری ایران بیش از 250 دستگاه ماشین‌ آلات سنگین، سبک سازمانی و استیجاری به کار گیری کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: در همین حال ارائه خدمات پزشکی و توزیع دارو در اردوگاه های سیل زدگان، تامین روزانه سوخت، غذای گرم، آب معدنی و اقلام بهداشتی نیز در دستور کار روزانه تعریف و هم اکنون نیز این شرکت ضمن آمادگی استمرار خدمات در صورت نیاز،  همچون گذشته توان عملیاتی خود را برای اجرای پروژه های حفاری و تامین نیازهای صنعت نفت کشور با پشتکار بیشتر به کار گرفته است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن