نخستین نشست تخصصی ارتقای سلامت کارکنان شرکت ملی نفت برگزار شد

نخستین نشست تخصصی ارتقای سلامت کارکنان ستادی شرکت ملی نفت ایران با موضوع مداخلات ورزشی و تغذیه ای برگزار شد.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران،‌ نخستین نشست تخصصی ارتقای سلامت کارکنان ستادی این شرکت، صبح روز گذشته (سه شنبه؛ ۲۱ خردادماه) در سالن اجتماعات مجموعه ورزشی و آموزشی شماره یک صنعت نفت برگزار شد.

در این مراسم، رئیس امور کارکنان شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه ارتقای سلامت کارکنان ستادی، هدف اصلی برگزاری این نشست است، گفت: این نشست بر مبنای پایش سلامت کارکنان ستادی شاغل در سطح شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۳۹۷ برگزار شده است و مدعوین آن نیز غالبا کسانی هستند که در معاینات انجام شده، حداقل ۲ شاخص ریسک پذیری را داشته اند.

علی اکبر علیزاده ادامه داد: با توجه به اهمیت طب صنعتی و معاینات دوره ای در سلامت شغلی و روانی کارکنان، پایش های دوره ای در شرکت ملی نفت ایران انجام می شود و بر همین مبنا چهار شاخص چاقی، فشار، چربی خون بالا و دیابت به عنوان چهار فاکتور خطرزا در کارکنان شناسایی شده است.

وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، مشخص شده است که آن دسته از کارکنانی که گواهی پزشکی استعلاجی بالای یک هفته را ارائه می کنند، غالبا کسانی هستند که به موضوع طب صنعتی و طب کار بی توجه هستند که همین امر ما را بر آن داشت تا در راستای تامین سلامت کارکنان، نخستین دوره از این نشست ها را در سطح ستاد شرکت ملی نفت ایران برگزار کنیم.

علیزاده تاکید کرد: در این نشست که با همکاری سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، امور ورزش، مدیریت اچ اس ایی، روابط کار و مددکاری اجتماعی و معاونت پشتیبانی برگزار شده است، ۱۱۲ تن از کارکنان ستادی که واجد حداقل ۲ شاخص ریسک از چهار شاخص اعلام شده بودند، شناسایی و به امور ورزش و کلینیک تغذیه معرفی می شوند.

وی افزود: بر مبنای شاخص های اعلام شده و پایش سلامتی صورت گرفته، برنامه تغذیه ای، مشاوره ای و ورزشی مرتبط از سوی کارشناسان مجرب ارائه شده و در نهایت نیز پایش های نهایی با به روزترین دستگاه های آنالیزگر برای تعیین میزان تغییرات شاخص های اعلام شده، انجام می شود.

در ادامه این نشست نیز، هادی افشار؛ نماینده امور ورزش به تبیین شیوه نامه کاری در خصوص کارکنان معرفی شده به امور ورزش پرداخت و دکتر جزایری؛ رییس کلینیک تغذیه نیز نکاتی را پیرامون رعایت رژیم غذایی در بیماران مستعد و مبتلا به چهار شاخص اعلام شده، بیان کرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن