افزایش ۱۳ درصدی تولید فولاد کشور در سال گذشته
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اعلام اینکه سال گذشته بیش از ۱۳ درصد در تولید فولاد رشد داشتیم، افزود: این موضوع سبب شد تا رتبه تولید فولاد کشودمان از رتبه ۱۳ به ۱۰ برسد.
به گزارش «انرژی امروز» از وزارت صنعت، معدن، تجارت، رضا رحمانی پس از آیین افتتاح واحد آبگیری از باطله در مجتمع کنسانتره شرکت فکور صنعت در زرند افزود: سال گذشته بیش از ۱۳ درصد در تولید فولاد رشد داشتیم، و این موضوع سبب شد تا رتبه تولید فولاد کشودمان از رتبه ۱۳ به ۱۰ برسد.
وی ادامه داد: قطع وابستگی ارزی، حل مساله بیکاری جوانان و اشتغال فرزندان ایران، تامین نیاز داخل و تقویت پول و اقتصاد ملی، معیشت مردم و توسعه مناطق همه وابسته به رونق تولید است و اگر تولید رونق یابد این نتایج حاصل خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت مهمترین کار برای تحقق رونق تولید را کار فرهنگی و ایجاد باور عمومی برای رسیدن به آن دانست و تصریح کرد: منابع خدادادی معدنی و ذخایر طبیعی و همچنین منابع انسانی فکور، جدی و باسواد و توانمندی داریم که هر گونه مانع را می توانند از سر راه بردارند، ولی این باور باید ایجاد شود.
رحمانی شرایط کنونی را شرایط جنگ اقتصادی دانست و گفت: الان هم مثل جنگ باید در کنار هم و دوشادوش هم باشیم تا پیروزی محقق شود.
همه مردم در جنگ اقتصادی می توانند کمک کنند
وی با بیان اینکه همه مردم در این جنگ می توانند کمک کنند، بیان کرد: حتی یک خانم خانه دار با خرید کالای ایرانی می تواند به تولید ملی و عبور از این شرایط تحمیلی کمک کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برنامه های مبسوطی برای رونق تولید تدوین شده است، اضافه کرد: فعال سازی ظرفیت های بلااستفاده تولید و امکان توسعه واحدهای دارای قابلیت توسعه را دنبال می کنیم.
رحمانی تعمیق ساخت داخل را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و گفت: در بسیاری از خطوط تولید سازنده هستیم و در همین فولاد عموما خودکفا شدیم. هر چند یک گلوگاه هایی داریم که خودکفایی را، در دستور کار قرار دادیم.
افزایش ۱۳ درصدی تولید فولاد کشورمان در سال گذشته
وی با اعلام اینکه سال گذشته بیش از ۱۳ درصد در تولید فولاد رشد داشتیم، افزود: این موضوع سبب شد تا رتبه تولید فولاد کشودمان از رتبه ۱۳ به ۱۰ برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه نهضت و حرکت خوبی در حوزه معدن شروع شده است، تصریح کرد: معدن یک ظرفیت و پتانسیل خدادادی است و با توجه به اینکه اکثر معادن در مناطق کمتر برخوردار واقع هستند با توسعه یا فعالسازی آنها به رشد و توسعه و حل بسیاری از مشکلات کمک شایانی خواهد شد.
گفتنی است وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از این آیین از روند کار در معدن سنگ آهن جلال آباد زرند بازدید به عمل آورد.
رحمانی همچنین در هتل محل اقامت خود در کرمان پای صحبت معدنکاران و صنعتگردن کرمانی قرار گرفت و برای رفع مشکلات مختلف آن ها دستورات لازم را صادر کرد.