ضرورت شفاف‌ سازی در روند تولید، عرضه و تامین خودروسازان

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از بازدید از مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول شرکت ایران خودرو در جمع هیات مدیره این شرکت، شفاف‌سازی در روند تولید، عرضه و تامین خدمات را از ضروریات صنعت خودرو کشور عنوان کرد.

اکبر صادقی خاطرنشان کرد: تامین حداکثری حقوق مصرف‌کنندگان، امروز از اولویت های ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و در این خصوص با هیچ بخشی تعارف نداشته و برای تامین حقوق مردم کوتاه نخواهیم آمد.

وی ادامه داد: در شرایط خاص اقتصادی کشور، حفظ تولید و اشتغال به خصوص در صنعت خودروسازی، یک وجه مهم و حفظ و تامین حقوق مردم وجه دیگر مسئله است که باید به دقت لحاظ شود.

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت صمت تاکید کرد: باید توازنی میان مسائل و مشکلات صنعت خودروسازی و تعهدات موجود برقرار شود تا تعادل بازار به هم نخورد. محدودیت ها و مشکلات صنعت خودروسازی باید از مسیر توسعه تحقیقات و داخلی سازی قطعات به حداقل ممکن برسد.

حمایت از طرحهای توسعه‌ای، خودکفایی و تعمیق ساخت داخل صنعت خودروسازی

وی با اشاره به رویکرد ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در تعمیق ساخت داخل، گفت: این رویکرد در صنعت خودروسازی می تواند نماد سایر بخش های صنعتی کشور باشد و در این راستا حمایت ویژه و همه جانبه ای از داخلی سازی انواع قطعات در صنعت خودروسازی انجام خواهد گرفت.

صادقی تصریح کرد: صنعت خودروسازی پس از چندین دهه فعالیت در کشور باید اصل خودکفایی را جدی تر از پیش در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: باید زمینه های لازم فرآهم شود تا این صنعت در تنگناها بیشتر از پیش روی پای خود بایستد و با تکانه های اقتصادی و محدودیت های اعمالی در شرایط تحریم، کمترین آسیب ها را متوجه خود ببیند.

مشاور وزیر صمت خاطرنشان کرد: در بازید انجام گرفته از بخش تحقیقات، طراحی و تکوین محصول شرکت ایران خودرو این موضوع مشهود بود که در صورت توجه به توان داخلی و ابتکارات جوانان این مرز و بوم می توان گام های موثری در راستای بومی سازی و حتی اجرای طرح های توسعه ای صنعت خودرو کشور برداشت.

صادقی اضافه کرد: باید دشمن را از نقطه ای مایوس کرد که روی آن سرمایه‌گذاری کرده و استفاده از توانمندی ها و خلاقیت جوانان یکی از همین فرصت های بی بدیل است که می تواند ضمن ناکام گذاشتن اهداف بدخواهان به ظرفیت های توسعه ای کشور در همه بخش ها بینجامد.

وی با اشاره به تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری و پیگیری های وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص داخلی سازی نیازهای صنعتی کشور، گفت: این موضوع یکی از جلوه های شفاف سازی در عملکرد همه ارکان صنعتی کشور است که باید با جدیت برای تحقق آن گام برداریم.

صادقی تصریح کرد: تسریع در روند توسعه ای و خودکفایی صنایع به ویژه صنعت خودرو، امروز باید به یک باور ملی تبدیل شود و ضرورت دارد همه موانع پیش روی این مهم برداشته شود.

مدیر کل دفتر بازرسی وزارت صمت تاکید کرد: شفاف سازی امور و حذف موانع، امروز یک شعار نیست و قطع یقین با همه عوامل مانع در توسعه صنعت خودروی کشور برخورد می شود.

وی ادامه داد: با حضور مدیرعامل جدید در شرکت ایران خودرو امیدواریم با توجه به نقش موثر و مسئولیت وی در پیگیری اهداف ساخت داخل در وزارت صمت، این رویکرد در مجموعه ایران خودرو سرعت بیشتری بگیرد تا به زودی شاهد تحول در همه ارکان و زیرمجموعه های این شرکت بزرگ صنعتی در کشور باشیم.

بازدید از پلتفرم جدید بومی‌سازی شده پروژه P۵۳۵

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول شرکت ایران خودرو از نزدیک در جریان طرح های خودکفایی و توسعه محصولات جدید این شرکت قرار گرفت.

در این بازدید صادقی با مراحل طراحی و توسعه خودرو و از آخرین وضعیت طرح های در دست اجرای محصول CUV بر روی پلتفرم جدید بومی سازی شده (پروژه P۵۳۵) و محصول سدان روی پلتفرم ۳۰i(P۳۲۲)، طرح تجهیز خودروی دنا پلاس بر روی گیربکس اتوماتیک و همچنین طرح خودکفایی و ساخت داخل محصول پژو ۳۰۱، اطلاع یافت.

وی در این بازدید با استقبال از تولید اولین نمونه خودروی P۵۳۵، اظهار کرد: توانمندی تیم طراحی ایران خودرو در پیاده سازی نمادهای فرهنگی و هنری ایرانی در طراحی این خودرو قابل تقدیر و قابلیت اجرا روی سایر طرح های در دست اقدام این شرکت را داراست.

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت صمت همچنین پس از رویت امکانات و تجهیزات آزمایشگاه‌های مختلف مرکز تحقیقات، بر اهمیت بکارگیری ظرفیت های بالای بخش های نمونه سازی سریع و کارگاههای ساخت و مونتاژ نمونه محصول شرکت خودروسازی ایران خودرو تاکید کرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن