دامنه فرکانس برق ایران به استاندارد جهانی نزدیک شد

وزیر نیرو گفت: استفاده از ظرفیت‌های نیروگاه‌های مولد مقیاس کوچک می‌تواند کمک بسیار مهمی در کم شدن هزینه‌های ساخت نیروگاه‌های بزرگ باشد. هم اکنون نیز دامنه فرکانس برق ایران به استاندارد جهانی نزدیک شده است.

به‌ گزارش انرژی امروز، حمید چیت‌چیان در آیین افتتاح طرح‌های آب و برق در شهرستان گرمسار گفت: آب و برق دو زیرساخت مهم و حیاتی برای همه بخش‌های جامعه بوده و تولید کشاورزی، اقتصادی و تولید انواع خدمات بدون تردید نیازمند این دو زیرساخت هستند.

وی ادامه داد: در گذشته استفاده از انرژی الکتریکی فقط برای روشنایی بود، ولی در عصر حاضر وابستگی به انرژی الکتریکی آن چنان مهم است که نبود آن حتی برای ساعتی نیز، غیر قابل تصور است، در نبود انرژی الکتریکی و برق، انتقال آب نیز با دشواری‌هایی مواجه می‌شود.

چیت چیان ادامه داد: برق در مقیاس بزرگ امکان ذخیره سازی نداشته و تولید آن از میزان مصرف به صورت لحظه تبعیت می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت توسعه در این دو زیرساخت مهم جامعه گفت: امروز در کنار کمیت خدمات رسانی آب و برق، مسئله کیفیت نیز برای وزارت نیرو قابل اهمیت است.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه در دولت‌های گذشته میزان خاموشی برق به ازای هر مشترک در شبانه روز 3 دقیقه بود ولی با تلاش مجموعه صنعت برق، این میزان در زمان حاضر به 2.6 دقیقه کاهش داشته است، افزود: نوسانات ولتاژ و دامنه فرکانس برق ایران به استاندارد جهانی نزدیک شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون در استان سمنان و دیگر استان‌ها خاموشی از پیش برنامه‌ریزی شده نداشتیم که این موفقیت ارزشمند برای صنعت برق کشور است خاطر نشان کرد: وجود خاموشی به‌دلیل کمبود انرژی برق تاکنون وجود نداشته و این افتخاری برای وزارت نیرو و صنعت برق کشور است.

چیت چیان با بیان به دونکته حائز اهمیت در بحث مولدهای مقیاس کوچک DG و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: مقام معظم رهبری سال‌ها بر موضوع اقتصاد و اقتصاد مقاومتی تاکید دارد و نیاز اولیه اقتصاد مقاومتی در دسترس بودن دو خدمت مهم آب و برق است.

وی ادامه داد: مردمی کردن اقتصاد به دو معنا است که نخست بار اصلی اقتصاد مقاومتی از دولت به بخش خصوصی منتقل شود و دیگر اینکه تعداد بیشتری از مردم و بنگاه‌های خصوصی درگیر فعالیت‌های اقتصادی شوند و افراد با توان مالی مختلف بتوانند در اقتصاد کشور مشارکت کنند.

وزیر نیرو ادامه داد: برای تولید 500 مگاوات برق به اعتباری بالغ بر 1000 میلیارد تومان نیاز است که استفاده از ظرفیت‌های نیروگاه‌های مولد مقیاس کوچک می‌تواند کمک بسیار مهمی در کم شدن هزینه‌های ساخت نیروگاه‌های بزرگ باشد.

وی گفت: در گذشته و قبل از دولت یازدهم فقط 50 بنگاه خصوصی امکان تولید برق داشتند ولی هم اکنون این میزان با 10 برابر افزایش به 500 بنگاه در بخش تولید برق و فروش به شبکه رسیده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن