بازسازی و نوسازی دستگاههای حفاری، عامل افزایش بهرهوری است
رئیس دستگاه حفاری ۸۳ فتح ناوگان شرکت ملی حفاری ایران گفت: بازسازی و نوسازی دستگاه ها و تجهیزات حفاری شرکت گامی مهم در راستای افزایش بهره وری و راندمان کار محسوب می شود.
افشین روشنی گفت: دستگاه های حفاری بعد از یک دوره کاری در خشکی و دریا طبق بازه زمانی تعریف شده برای اورهال از مدار عملیات خارج شده و به سایت بازسازی منتقل می شود تا تعمیرات اساسی بر روی آنها صورت گیرد.
به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران،وی افزود: همسو با عملیات بازسازی دوره ای، فرآیند روزآمدسازی و ارتقا کیفی دکل ها نیز بر اساس استانداردهای روز انجام می شود که این اقدام ها موجب بهبود عملکرد دستگاه و استمرار کار خواهد شد.
روشنی، توانمندی و ظرفیت های داخلی پیرامون بازسازی تجهیزات صنعت حفاری را مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: این کار علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور باعث اشتغالزایی و ایجاد فرصت های شغلی شده و توان متخصصان داخلی را در خصوص تجهیزات پیچیده حفاری ارتقا می بخشد.
رئیس دستگاه حفاری ۸۳ فتح گفت: این دستگاه از شمار دکل های سنگین ساخت داخل شرکت محسوب شده که از سال ۱۳۸۴ به ناوگان حفاری پیوسته و هم اکنون در حال حفر یک حلقه چاه در میدان نفتی شادگان در مناطق نفتخیز جنوب است.
بنابراین گزارش، شرکت ملی حفاری ایران با در اختیار داشتن ۶۹ دستگاه حفاری خشکی و سه دستگاه حفاری دریایی ملکی بخش عمده ای از عملیات حفاری چاه های نفت و گاز در کشور را بر عهده دارد.