استقرار دبیرخانه نانو فناوری جهان اسلام در استان البرز

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: تفاهم نامه ای با محوریت المپیاد دانش آموزی داشته ایم تا از ظرفیت دانش آموزان سال آخر تحصیلی در مدارس که مدال آوری دارند استفاده کنیم.

علیرضا خاوندی روز سه‌شنبه ۱۴ آبان در مراسم رونمایی از سه طرح فناورانه در پژوهشگاه مواد و انرژی، اظهار کرد:  پژوهشگاه مواد انرژی قدمت زیادی دارد، به طوری که هسته اولیه این مرکز ۲۲ هکتاری از سال ۱۳۴۷ شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه پژوهشگاه مواد و انرژی دارای چهار پژوهشکده و ۱۲ گروه پژوهشی است، گفت: فعالیت این پژوهشکده‌ها باعث شده از سال ۹۱ تا کنون ۲۳۴ پروژه قراردادی به ارزش ۱۶۸ میلیارد ریال منعقد شود.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با بیان اینکه این پژوهشگاه دبیرخانه نانوفناوری جهان اسلام است، گفت: طی چند سال اخیر چند پروژه مشترک با دانشگاه‌های برخی از این کشورهای جهان اسلام تعریف و در حال اجرا است.

خاوندی عنوان کرد: یک رویکرد دیگر در پژوهشگاه مواد و انرژی این است که در بحث کارشناسی ارشد به دنبال پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید با مشارکت دانشگاه‌های بزرگ از جمله دانشگاه تهران و شهید بهشتی هستیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: علاوه بر این؛ تفاهم نامه ای با محوریت المپیاد دانش آموزی داشته ایم تا از ظرفیت دانش آموزان سال آخر تحصیلی در مدارس که مدال آوری دارند استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه خروجی مجلات و کتاب در پژوهشگاه نسبت به سایر مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها بالاتر است، بیان کرد: نمایشگاه دائمی برای عرضه فناوری‌ها از دیگر رویکردهای دنبال شده در این پژوهشگاه است.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی افزود: مرکز رشد پژوهشگاه در سال ۹۲ تاسیس شده و ۳۰ واحد در آن حضور دارند و هدف این دست تا این واحدها از حمایت های علمی و فناوری پژوهشگاه استفاده کنند.

وی اشاره کرد: دیگر رویکرد مهم پژوهشگاه این است که پروژه‌های پژوهشی و فناوری در بحث انرژی‎‌های تجدید پذیر و یا مبحث محیط زیست استفاده کنیم.

خاوندی با اشاره به دنبال کردن بحث مرجعیت منطقه‌ای برای پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: تلاش می‌کنیم تا حجم قراردادهای صنعتی و فناورانه را بالا ببریم.

وی تاکید کرد: در حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری‌ها انتظار داریم پژوهشگاه‌ها نیز دیده شوند و هدف این است با صیانت و حمایت از سرمایه گذاری‌های صورت گرفته از این حوزه کاری کنیم که پژوهشگران این عرصه راه و مسیر خود را ادامه دهند و پژوهشگاه ها نیز به لحاظ ساختاری دیده شوند.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: باید اعضای هیات علمی پژوهشگاه‌ها را از لحاظ تضمین شغلی حمایت کنیم  تا به کار خود در پژوهشگاه‌ها ادامه دهند، باید طرح‌های کلان به پژوهشگاه واگذار شود ؛ چون توان و پتانسیل کار در این حوزه در پژوهشگاه وجود دارد.

وی در پایان تاکید کرد: جایگاه پژوهشگاه در نظام آموزشی و تحقیقاتی کشور باید تدوین شود و تا قبل از اینکه این مراکز پژوهشی فرسوده شوند، نیاز است که به این پژوهشگاه ها رسیدگی شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن