بقای خودروهای الکتریکی در گرو حمایت دولت
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
بدین ترتیب شرکتهای خودروسازی بزرگی تصمیم گرفتهاند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سالهای آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.
بر اساس گزارش وب سایت insideevs، حالا نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه خودرو نشان میدهد که خودروهای الکتریکی، پاک و دوستدار محیط زیست تنها در صورتی که با حمایت و پشتیبانی دولت انگلستان مواجه شوند، رواج پیدا خواهند کرد و در غیر این صورت با اقبال عمومی و سرنوشت درخشانی روبرو نخواهند شد چراکه قیمت این محصولات نسبت به سایر محصولات قدرتمند بنزینی و دیزلی موجود در بازار بسیار بالاست و از طرفی دیگر، قدرت پیمایش مسافت آنها در مقایسه با نمونه های بنزینی پایین تر است. همین مسائل موجب می شود در صورتی که این محصولات با حمایت دولت و ارائه تسهیلات ویژه مواجه نشوند، به ناکامی خواهند خورد.
این کمک و حمایت دولت به معنای ارائه تسهیلات ویژه مالی به منظور تشویق و ترغیب مشتریان و شهروندان برای خریداری و استفاده از وسائل نقلیه پاک خواهد بود.
چندی پیش نیز اخبار و گزارش های متعددی در خصوص لزوم طرح و برنامه های اختصاصی دولت های مختلف برای توسعه حمل و نقل الکتریکی و پاک منتشر شد. به گفته نمایندگان خودروسازان بینالمللی، رویکرد دولتهای مختلف درخصوص توسعه خودروهای برقی و استفاده از آن باید در طول زمان ثابت باقی بماند تا بازار فروش آن با مشکل مواجه نشود.
یکی از مهمترین زیرساختهای لازم برای توسعه وسائل نقلیه برقی در جهان، ساخت و ایجاد ایستگاههای شارژ این خودروهاست.