آب بندرعباس تابستان 99 از آب شیرین کن تامین می شود
مدیرعامل آبفای هرمزگان گفت: طرح انتقال آب از آب شیرینکن به عنوان یک مطالبه مردمی با اراده حاکمیت استان و مجموعه آبفا تا شش ماهه اول سال 99 به بهره برداری میرسد.
امین قصمی در نشست خبری به مناسبت یازدهم دیماه، سالروز تشکیل شرکت های آب و فاضلاب، با اشاره به یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی و تجمیع دانش و تجربه این شرکت ها، این اتفاق را منشا تحولات و خدمات رسانی بهتر به روستاها بیان کرد.
قصمی با بیان اینکه، هدف گذاری ما در بخش آبرسانی، تامین نیاز آبی استان در یک دوره چهار ساله از محل آب شیرینکنهاست، اظهار داشت: فاز دوم آب شیرین کن بندرعباس با ظرفیت 20 هزار مترمکعب در شبانه روز در مدار بهره برداری قرار گرفته و تا تابستان سال 99 با ظرفیت کامل یکصد هزار متر مکعب وارد مدار بهره برداری میشود.
وی افزود: به موازات این پروژه، آب شیرین کن 40 هزار مترمکعبی را نیز در شهر بندرعباس در دست ساخت داریم که با اجرای آن ظرفیت منابع شیرینسازی را به 140 هزار متر مکعب در شبانه روز افزایش خواهیم داد.
وی همچنین به سامانه انتقال آب از آب شیرینکن به مخازن داماهی و ششصد دستگاه بندرعباس اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف تامین آب مناطق و روستاهای شمال و شمال غرب بندرعباس و با اعتباری برابر 3500 میلیارد ریال به طول 33 کیلومتر در حال اجراست.
به گفته این مقام مسئول، طرح انتقال آب از آب شیرینکن به عنوان یک مطالبه مردمی با اراده حاکمیت استان و مجموعه آبفا تا شش ماهه اول سال 99 به بهره برداری میرسد. همچنین در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این طرح 60 درصد است که ظرفیت انتقال 200 هزار مترمکعب آب را دارد.
مدیرعامل آبفای استان با تصریح بر اینکه شروع و پیشرفت بسیاری از پروژه های حوزه آب و فاضلاب در زمان کمبود منابع مالی بوده است، گفت: در حال حاضر طرح آبرسانی از سد جگین به شهر سردشت بشاگرد با ظرفیت 168 لیتر بر ثانیه آماده بهره برداری است. همچنین پروژه هایی نظیر؛ تامین آب روید، خمیر و شهر جدید علوی، طرح انتقال آب از چارک به بستک، آبرسانی به شهر گوهران از سد سهران، آبرسانی به روستاهای حد فاصل شهرهای جاسک و سیریک از سد جگین و احداث آب شیرین کن پارسیان با ظرفیت 8 هزار متر مکعب از جمله پروژه های در دست اجراست.
تصویب طرح مطالعاتی احداث تصفیهخانه فاضلاب شرق بندرعباس
قصمی در ادامه با اشاره به پروژه های بخش فاضلاب گفت: با توجه به توسعه شهر بندرعباس ضرورت ارتقای ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب بندرعباس، طرح مطالعاتی احداث تصفیه خانه شرق بندرعباس از سوی آب و فاضلاب کشور مصوب شده که این تصفیه خانه با ظرفیت روزانه 80 هزار مترمکعب و برای جمعیتی باربر 433 هزار و 881 احداث می شود. همچنین تصفیه خانه فاضلاب شهرک پیامبر اعظم با ظرفیت 8 هزار متر مکعب در شبانه روز و و اعتباری بالغ بر 18 میلیارد تومان تا تابستان 99 بهره برداری میشود.
به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، وی در خصوص اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در بافت فرسوده شهر بندرعباس، بر لزوم احیا این بافت برای اجرای طرح فاضلاب به لحاظ قانونی تاکید کرد و گفت: بهرغم این موضوع ما در برخی مناطق بافت فرسوده نسبت به اجرای طرح فاضلاب اقدام نمودیم و برای رفع این مشکل از سازمانهای شهرداری و راه و شهرسازی نیز دعوت همکاری می کنیم.