صادرات LPG به صرفه‌تر از سوختن در خودروها

عضو کمیسیون انرژی مجلس حمل و نقل گران، تولید محدود و امکان صادرات این سوخت را سه دلیل اصلی عدم استفاده از سوخت LPG برای خودروها عنوان کرد.

اسدالله قره‌خانی درخصوص امکان جایگزینی سوخت LPGبه جای CNG در سراسر کشور، توضیح داد: سی.ان.جی همان گاز فشرده متان است که در اقصا نقاط کشور به صورت شبکه‌ای توزیع شده است و بالغ از 2500 جایگاه سوخت برای توزیع این گاز جهت استفاده خودروها در سراسر کشور وجود دارد.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رغبت به سمت سوخت LPGبیشتر است،چراکه این نوع گازها برای سلامت موتور خودرو مناسب‌تر بوده و آسیب‌پذیری ان کمتر است، ادامه داد: اگرچه گرایش به سمت سوخت LPG بیشتر است اما نمی‌توان آن را برای خودروها استفاده کرد به دلیل آنکه اولا تولید این سوخت محدود است دوم آنکه حمل و نقل آن بسیار گریان است، همچنین سوخت LPG  را می‌تواند صادر کرد اما سی.ان.جی چنین قابلیتی ندارد بنابراین میتوان بخشی از نیاز کشور به ارز را از طریق صادرات سوخت LPG تامین کرد. 

وی با اشاره به اینکه سوختLPG بیشتر مصارف خانگی و قیمت ارزان‌تری دارد، حمل و نقل گران، تولید محدود و امکان صادرات این سوخت را سه دلیل اصلی عدم استفاده از سوخت LPG برای استفاده از خودروها عنوان کرد .

به گفته وی تولید گاز LPGآنقدر بالا نیست که بتواند سوخت خودروهای سراسر کشور را تامین کند و تنها چند پالایشگاه محدود همچون بیدبلند این گاز را تولید می‌کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در توضیح دلایل محدودیت تولید گاز LPG  توضیح داد: در جریان پالایش گاز طبیعی تنها 10درصدی از آن به سوخت LPG و 90 درصد متان تبدیل می‌شود لذا با این درصد محدود نمی‌توان سوخت خودروها را در سطح کلان تامین کرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن