آمریکا ممنوعیت ورود افراد از اروپا را تمدید می‌کند

ایالات متحده قصد دارد ممنوعیت ورود افراد از اروپا به آمریکا را تمدید کند. احتمال می‌رود تدابیر پیشگیرانه در این کشور نیز تشدید شوند. شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به بیش از سه هزار تن رسیده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که ممنوعیت ورود از اروپا به آمریکا و همچنین تدابیر اعمال شده دیگر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور تمدید و حتی تشدید خواهد شد. او در یک نشست خبری در محوطه بیرونی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که اجرای این تدابیر می‌تواند کمک شایانی به جلوگیری از شیوع بیماری در خاک آمریکا کند.

ترامپ اواسط ماه مارس همزمان با انتشار گزارش‌ها مبنی بر آغاز همه‌گیری کرونا در آمریکا ورود اتباع اروپایی حوزه شنگن به ایالات متحده را به مدت یک ماه ممنوع کرد. این ممنوعیت اندکی بعد اتباع بریتانیایی و ایرلندی را نیز در برگرفت. اتباع آمریکایی ساکن در اروپا، دیپلمات‌ها و اروپایی‌های دارای اجازه کار طولانی مدت در آمریکا از این حکم مستثنی هستند. این ممنوعیت یک ماهه اواسط آوریل به پایان می‌رسید. ترامپ در سخنان روز دوشنبه خود مشخص نکرد که این ممنوعیت تا چه زمان تمدید خواهد شد.

به گفته رئیس‌جمهور آمریکا، در حال حاضر از بیش از یک میلیون نفر در آمریکا آزمایش کرونا گرفته شده که این اقدام «حرکتی مهم در راستای جنگ با ویروس» بوده است.

دولت آمریکا در روزهای گذشته به دلیل عملکرد خود در مدیریت بحران کرونا زیر ضرب انتقادهای فراوانی بوده است. به گفته منتقدان، آزمایش‌های انجام شده برای آگاهی از ابتلا به کرونا در ابتدا ناقص بوده و همچنین روند بسیار کندی داشته است. ترامپ در مقابل با رد این انتقادها، تلاش‌های انجام شده در دولت خود برای مهار ویروس را «شایسته قدردانی» دانست.

او از شهروندان آمریکایی خواست تا با حفظ فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در اماکن پر ازدحام به کاهش شتاب گسترش بیماری کمک کنند. رییس‌جمهور آمریکا پیروی از این توصیه‌ها را «یک وظیفه مشترک وطن‌پرستانه» خواند و گفت که چالش‌برانگیزترین روزهای بحران کرونا در آمریکا طی ۳۰ روز آینده خواهد بود.

ترامپ یک روز پیش‌تر هشدار داده بود که احتمالا صد هزار آمریکایی در پی ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست خواهند داد.

فرخوان کمک از سوی فرماندار نیویورک

وخیم‌ترین وضعیت تا بدین‌جا در ایالت‌‌ نیویورک گزارش شده است. اندرو کومو، فرماندار نیویورک از نیاز فوری به پزشک و پرستار در این ایالت خبر داده و از کادر درمانی دیگر ایالت‌های آمریکا درخواست کرده تا برای کمک در بیمارستان‌ها به ایالت نیویورک بیایند.

بنا بر گزارش‌ها، ظرفیت‌های بیمارستان‌های نیویورک پر شده تا جایی که نیروی دریایی آمریکا یک بیمارستان شناور با ظرفیت هزار تخت را به ساحل این شهر اعزام کرده است.

طبق آمار دانشگاه «جان هاپکینز» آمار مرگ و میر بیماری کووید-۱۹ در آمریکا تا کنون به بیش از سه هزار نفر رسیده است. شمار مبتلایان به این بیماری در آمریکا نیز بیش از ۱۶۳ هزار تن گزارش شده است که بیش از آمار کشورهای چین، ایتالیا و اسپانیاست.

پیش‌بینی مرگ روزانه دو هزار نفر

هر چند دونالد ترامپ ورود اتباع اروپایی به آمریکا را ممنوع کرده اما با این حال اظهار داشته که ایالات متحده از لحاظ مالی به اروپا در مقابله با شیوع کرونا کمک خواهد کرد. او روز دوشنبه اعلام کرد که آمریکا شماری تجهیزات پزشکی از جمله تجهیزات جراحی به ایتالیا و چند کشور دیگر ارسال خواهد کرد. او ارزش تجهیزات پزشکی ارسالی به ایتالیا را حدود صد میلیون دلار خواند و گفت که ایالات متحده برنامه‌هایی نیز برای ارسال محموله‌های تجهیزات پزشکی به فرانسه و اسپانیا دارد.

برآورد می‌شود که ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا اواسط ماه آوریل به اوج برسد. به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، مدل‌های طراحی‌شده بر اساس داده‌های پزشکی نشان می‌دهند که حتی با وجود حفظ فاصله اجتماعی احتمال می‌رود که اوایل ماه آوریل روزانه بیش از دو هزار نفر جان خود را در آمریکا از دست بدهند.

دکتر دبورا بیرکس،‌ هماهنگ‌کننده کارگروه کرونا در کاخ سفید روز یکشنبه دهم فروردین (۲۹ مارس) در یک نشست خبری گفته بود که حتی اگر تدابیر قرنطینه و حفظ فاصله اجتماعی تا پایان ماه مه (دو ماه دیگر) هم در آمریکا ادامه داشته باشند، حدود ۸۲ هزار نفر تا پایان ماه اوت (پنج ماه دیگر) جان خود را در پی ابتلا به کووید-۱۹ از دست خواهند داد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن