کره شمالی هم قیمت نفت را تغییر می‌دهد!

روز دوشنبه و بعد از آزمایش بمب قدرتمند هیدروژنی کره شمالی، شاخص جهانی قیمت نفت کاهش یافت.

به گزارش «انرژی امروز» معاملات نفت خام برنت، شاخص جهانی قیمت نفت، 68 سنت یا 1.3 درصد کاهش یافت و به 52.07 دلار در هر بشکه رسید.

معاملات نفت خام وست تگزاس اینترمدیت ایالات متحده هم 8 سنت کاهش یافت و در بشکه‌ای 47.21 دلار ثابت ماند. این کاهش قیمت با آغاز به کار پالایشگاه‌های گالف کاست بعد از ده روز توفان هاروی همراه بود و احتمال می‌رود تقاضا برای نفت در دنیا افزایش یابد.

اما در این سوی دنیا سوداگران نفتی با عصبانیت به کره شمالی می‌نگرند که ارتش این کشور ششمین و قوی‌ترین آزمایش هسته‌ای خود را انجام داد.

پنتاگون می‌گوید کره شمالی یک بمب هیدروژنی پیشرفته با قابلیت پرتاب دوربرد را آزمایش کرده است و این نهاد آمریکایی پرتاب این بمب را نشانه تهدید وسیع نظامی کره علیه خود و دیگر همپیمانانش می‌دهد.

به هر حال رویترز با بررسی تاثیر این آزمایش بر قیمت جهانی نفت گفته است که آزمایش بمب اتمی کره شمالی باعث شده است که تجار با مشاهده خطرات بازار پول‌های خود را از بخش نفت بیرون بکشند و به معاملات طلا وارد شوند که همیشه نشانه‌ای از بازار ایمن را برای خود به همراه داشته است.

یادآوری می‌شود که قیمت جهانی طلا برای سومین روز متوالی افزایش یافت و در روز دوشنبه این افزایش قیمت به 0.9 درصد بود.

انتظار می‌رود از روز دوشنبه کل معاملات بازار نفت به دلیل آغاز تعطیلات روز کارگر در ایالات متحده کاهش یابد.

بازار معاملات بنزین ایالات متحده RBcl نیز حدود 3.5 درصد کاهش یافت درحالی که برخی کارشناسان می‌گویند خسارتی که هاروی به زیرساخت‌های انرژی در تگزاس زده است آنقدرها که در ابتدا تصور می‌شد بد نبوده است.

تعدادی از پالایشگاه‌های اصلی ایالات متحده که نفت خام را به محصولات پالایشی مثل بنزین و سوخت جت تبدیل می‌کنند و نیز خطوط لوله آسیب دیده دوباره فعالیت‌های خود را از سر گرفته‌اند.

هرچند ممکن است بخشی از پالایشگاه‌های منطقه هیوستن در روزهای آتی نیز خاموش بمانند.

تا روز یکشنبه حدود 5.5 درصد از تولید نفت خلیج مکزیک یا 96 هزار بشکه در روز در خاموشی به سر می‌برد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن