کاهش 90 درصدی مناطق کشت قهوه با گرمایش زمین

یک الگوی اکولوژیکی از آمریکای لاتین، بزرگترین تولیدکننده قهوه، نشان می‌دهد که این منطقه با کاهش حدود 90 درصدی مزارع کشت قهوه تا سال 2050 مواجه می شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی ساینس، پیش از این چند مطالعه پیش بینی کرده بودند که تغییر اوضاع اقلیمی هوا و تداوم افزایش دمای هوا می‌تواند اراضی مناسب کشت قهوه را تا سال 2050 به نصف کاهش دهد. اما تازه ترین مطالعه و تهیه یک الگوی اکولوژیکی جدید از آمریکای لاتین کاهش های بیشتری را نشان می دهد، به طوری که بر اساس این الگو، وسعت مزارع کشف قهوه احتمالا تا 88 درصد کاهش می یابند و این کاهش ها به ویژه در مناطق پست و کم ارتفاع مانند نیکاراگوئه، هندوراس و ونزوئلا بیشتر خواهد بود. محققان در این مطالعه همچنین نحوه تاثیر اوضاع اقلیمی آینده را بر زنبورهای عسل و سایر گونه های زنبور که گیاهان قهوه را گرده افشانی می کنند و باعث افزایش محصول می شوند، بررسی کردند. براساس گزارش تحقیق یاد شده، به طور کلی در 51 درصد مناطق مرتفع تر مناسب کشت قهوه، شمار زنبورها کاهش خواهد یافت. محققان توصیه کردند که پرورش دهندگان قهوه در این مناطق باید با به حداقل رساندن استفاده از آفت کش ها و حفظ تنوع گیاهان بومی، برای تامین غذای زنبورها که گرده افشان های اصلی گیاه قهوه هستند، اقدام کنند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن