۱۱.۵ درصد آب شرب تهران در شبکه هدر میرود
مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: با اجرای چند پروژه بزرگ، تمام نقاط تهران از نظر کیفیت آب شرب در یک سطح قرار میگیرند و شمال و جنوب دیگر مرزی در کیفیت آب نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار حوزه توسعه پایدار انرژی امروز، محمد پرورش، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان تهران، در حاشیه همایش سراسری بهرهبرداری آب و فاضلاب کشور در جمع خبرنگاران گفتند: شاید دغدغه ما در آب و فاضلاب تهران در گذشته دور فقط بحث کمی بود، اما امروز بحث کیفیت به عنوان مهمترین هدفگذاری مطرح است.
پرورش با بیان اینکه «باید یک ارتقای کیفی که گسترهاش به شکل ثابت در کل استان باشد ایجاد شود»، گفت: در شهر تهران در سالهایی که وضعیت بارشها خوب نیست، اضافه برداشت از چاههایی که وضعیت آنها از نظر استانداردهای آب مطلوب است صورت میگیرد که به خاطر اینکه بتوانیم تعادل بخشی کمی و کیفی را داشته باشیم، پروژههای مختلفی را اجرا کردهایم که تعداد آنها زیاد است.
وی افزود: در هر یک از شهرهای استان وقتی طرحی اجرا می شود فقط بحث کمیت و تامین آب مطرح نیست بلکه بیشتر بحث کیفیت مطرح است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه «خط قرمز ما کیفیت آب است»، گفت: در کلانشهر تهران، آب شرب از نظر کیفیتی مورد تایید دستگاههای نظارتی مخصوصا وزارت بهداشت است و خوشبختانه به نقطهای رسیدهایم که از نظر کیفیت آب در سطح شهر تهران وضعیت پایداری داریم اما چند پروژه بزرگ تعریف شده که پایداری ما را برای سالهای متمادی تضمین میکند.
پرورش با اشاره به پروژه انتقال آب از سد ماملو، گفت: در غرب تهران نیز پروژهای به طول 30 کیلومتر به منظور انتقال آب از تصفیهخانه کن به یافت آباد در دست اجرا است که این طرح در قالب تکمیل و اتصال رینگ تهران و با عنوان طرح سلامت اجرا میشود.
به گفته پرورش «فقط 500 متر از این پروژه در بزرگراه فتح باقی مانده که با تکمیل آن، کیفیت آب منطقه یافتآباد و جنوب غرب تهران را که به صورت موردی، پایدار نگه داشتیم به صورت کامل به پایداری میرسد».
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با هشدار نسبت به افزایش جمعیت تهران، خواستار مدیریت این افزایش جمعیت شد و گفت: اگر مدیریت نشود، پروژههای موجود شاید حدود 10 سال کیفیت و کمیت آب را در حالت پایدار نگه دارد و باز هم باید پروژههای جدیدی به اجرا درآید.