انرژی های فسیلی تا 2040 صدرنشینی خود را تحکیم می کنند

بازار نفت دنیا در سال گذشته تحت تاثیر تحولات اقتصادی و سیاسی دنیا بود و تمامی تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که این سال را می توان یک ازمون  مهم برای بازار جهانی نفت دانست.

به گزارش خبرنگار بین الملل انرژی امروز، رشد اقتصادی دنیا همیشه تاثیر مثبت روی تقاضا و قیمت نفت در بازار جهانی دارد. به تعبیر بهتر در سال های رونق اقتصادی تقاضای نفت در دنیا بیشتر از سال های رکود است. اما مساله اینجاست که نفت یکی از منابع انرژی است و دنیا برای تامین نیاز انرژی خود به ترکیبی از منابع مختلف نیاز دارد.

به گزارش اداره اطلاعات انرژی امریکا، در سال های آینده مصرف انرژی در کشورهای در حال توسعه افزایش خواهد یافت.

این رشد در کشورهایی از قبیل چین بیش از دیگر کشورها خواهد بود؛ زیرا چین سرمایه گذاری های زیادی در بخش های زیرساختی انجام داده است و برای به ثمر نشستن این سرمایه گذاری ها نیاز به استفاده از فرآورده‌های مختلف انرژی دارد.

رشد تقاضا برای انواع فرآورده های انرژی تا سال ۲۰۴۰ میلادی در کشورهای در حال توسعه باعث می شود تا سهم کشورهای در حال توسعه در مصرف انرژی دنیا به ۶۳ درصد برسد؛ در حالیکه هم اکنون سهم کشورهای در حال توسعه برابر با ۵۰ درصد است.

از طرف دیگر، سهم کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاریهای اقتصادی تا سال ۲۰۴۰ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی چهار درصد رشد خواهد کرد.

منابع فسیلی در صدر

با وجود اینکه در سال های اخیر بارها در مورد ضرورت کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی به منظور کاهش آلودگی‌های زیست محیطی صحبت شده؛ ولی به نظر می‌رسد همچنان سوخت های فسیلی مهمترین منبع تامین انرژی دردنیا باقی خواهند ماند.

تا سال ۲۰۴۰ میلادی سوخت های فسیلی ۷۸ درصد از کل مصرف انرژی را در دنیا به خود اختصاص می دهند. در سال 2040 میلادی نفت و گاز طبیعی با داشتن سهم 54 درصدی در تامین نیاز انرژی دنیا و همچنان اصلی ترین منابع انرژی در جهان خواهند بود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن