سرمایه‌گذاری 100 میلیارد دلاری چینی‌ها در انرژی باد تا 2020

مطابق با آخرین برنامه توسعه برق بادی اداره ملی انرژی، چینی‌ها از سال 2016 تا 2020، بیش از 700 میلیارد یوآن، حدود 100 میلیارد دلار آمریکا، در برق بادی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه توسعه پایدار انرژی امروز، به نقل از renewableenergyworld در این برنامه توسعه‌ای قرار بر این است تا سال 2020 ظرفیت نصب و راه‌اندازی شبکه متراکم تاسیسات برق بادی چین به 210 میلیون کیلووات برسد.  هدف این کشور افزایش ظرفیت نصب تاسیسات برق بادی فراساحلی به بیش از 5 میلیون کیلووات است.

از سوی دیگر، چین در نظر دارد حجم تولید برق بادی کشور را به 420 میلیون کیلووات ساعت برساند، که این مقدار برابر با شش درصد کل حجم تولید برق کشور چین است.

براساس آن‌چه که تا سال 2020 برای حجم برق تولیدی از نیروگاه‌های بادی کشور پیش‌بینی شده است، چین انتظار دارد بتواند 150 میلیون تن مصرف زغال و به تبع آن سالانه انتشار 380 میلیون تن دی‌اکسید کربن، 1.30 میلیون تن دی‌اکسید سولفور و 1.10 میلیون تن دی‌اکسید نیتروژن را کاهش دهد.

انتظار می‌رود بخش برق بادی این کشور، حدود 300 هزار شغل جدید در طول زمان اجرای آن تولید کند و تا سال 2020، تعداد شاغلین این بخش را به 800 هزار نفر برساند.

با این حال کشور چین با چالش‌های زیادی در حوزه توسعه برق بادی دست و پنجه نرم می‌کند:

1- سیستم‌های بهره‌برداری و مدیریت موجود برق قادر نیست نیازهای تولید برق بادی در اسکیل بسیار بزرگ را فراهم سازد.

2- بهره‌وری اقتصادی هنوز هم اصلی‌ترین محدودیت توسعه این بخش است. هزینه‌های تولید برق پروژه‌های برق بادی بیش از تولید برق با سوخت‌های فسیلی در چین است.

3- سیاست‌ها و بازارهای محیط زیستی برای حمایت از توسعه بخش برق بادی نیاز به به‌روز رسانی دارند.

از این رو برنامه‌ای پنج ساله تدوین شده است تا بتواند چالش‌های پیش‌روی تولید برق بادی را شناسایی و راه‌حلی برای آن بیابد. در این برنامه قرار بر این است که:

1- با هماهنگی بهتر عرضه و تقاضا بهره‌وری افزایش یابد. با بازسازی شبکه توزیع برق، برق بادی امکان رسیدن به مناطقی را خواهند داشت که در حال حاضل عرضه برق در آنها با مشکل مواجه بود و این کار از طریق بهینه‌سازی بهتر شبکه برق صورت می‌گیرد. بهبود برنامه‌ریزی و هماهنگی بار پیک و بهینه‌سازی شبکه تامین بین استانی و داخل استانی از دیگر هدف‌های این برنامه است.

2- بهبود توسعه برق بادی و ظرفیت‌های آن در مناطق شرق و  جنوب کشور.

3- حمایت از نوآوری در تکنولوژی‌ها و پیاده‌سازی سیستم‌ها. راه‌اندازی تکنولوژی‌های برق بادی بر پایه تحقیقات و توسعه و حمایت از ابداعات، بهبود سیستم‌های خدمات تاسیسات شبکه، توسعه صنایع مرتبط با شبکه‌های انتقال برق و بهبود کیفیت برق بادی تولیدی.

بخش تولید برق بادی کشور چین بر روی بهبود سیستم مدیریت، ایجاد رقابت برای از رده خارج کردن ضعیفان این صنعت، بهبود همکاری‌های بین‌المللی و استفاده از مزایای حمایتی بخش‌های سرمایه‌گذار متمرکز شده است.   

منبع:  renewableenergyworld.com

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن