بلندمرتبه‌سازی در منطقه 22 تهران ممنوع می‌شود

معاون محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده این سازمان در شورای عالی شهرسازی گفت: این شورا ضوابط سختگیرانه‌ای در خصوص مسایل محیط زیستی، ایمنی، تراکمی و جمعیتی در نظر گرفته است تا از فجایعی همچون حادثه پلاسکو جلوگیری شود.

به گزارش انرژی امروز، سعید متصدی، معاون محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست در پنجمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا بدون توضیح بیشتر درباره ضوابط سختگیرانه مورد نظر، در تشریح اقدامات صورت گرفته برای بهبود هوای کلان شهرها به پیگیری ممنوعیت ساخت و سازهای بلندمرتبه در تهران اشاره کرد و افزود که طرح تفصیلی منطقه 22 تهران در شورای عالی شهرسازی اصلاح شده تا از ساخت قارچ گونه ساختمان‌های بلند در این منطقه جلوگیری شود.

وی اظهار کرد که ساخت و ساز برای هوای شهر تهران مخرب است و توانستیم ساخت و ساز در این منطقه را کنترل کنیم.

تردد شبانه 100 هزار کامیون فرسوده در تهران

متصدی همچنین با اشاره به تردد شبانه 100 هزار کامیون گازوییل سوز فرسوده در تهران، ادامه داد که این خودروها استاندارد را رعایت نمی‌کنند و سبب آلایندگی شهر تهران می‌شوند.

وی در خصوص از رده خارج کردن خودروهای فرسوده گفت: 915 هزار خودروی فرسوده در سه سال اخیر از رده خارج شدند؛ این کار سال 82 آغاز شد اما در سال های اخیر شتاب گرفته است.

متصدی به ممنوعیت تولید موتورسیکلت کاربراتوری هم اشاره کرد و گفت که از مهر ماه امسال تولید این موتورسیکلت‌ها ممنوع شده است؛ در تلاش هستیم که موتورسیکلت‌های انژکتوری در کشور نهادینه شود و قدم بعدی هم موتورسیکلت‌های برقی است که در حال پیگیری تولید بیشتر آنها هستیم.

افزایش و کاهش کیفیت هوای برخی کلان شهرها 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست از افزایش کیفیت هوا در برخی کلان شهرها مانند تهران، اصفهان و شیراز خبر داد و گفت که در تهران نسبت به سال 92 ، نزدیک به 60 روز کیفیت هوا مطلوب‌تر بوده است به این معنی که روزهای ناسالم و بسیار ناسالم 60 روز کاهش یافته است.

وی با اشاره به این که روزهای سالم در اصفهان سه برابر شده است، گفت در شیراز تقریبا روز ناسالم نداریم در حالی که این متغیر در سال 92، 23 روز بود.

وی از بدتر شدن آلودگی هوا در کلان شهر اهواز نسبت به سال 92 سخن گفت و با بیان این که دو عامل فعالیت های نفتی و ورود گرد و غبار را عامل اصلی این وضعیت هستند، اظهار کرد: در سال های 93 و 94 ، روزانه 30 هزار بشکه نفت برای فرآوری از میدان نفتی آزادگان به اهواز منتقل می شد که جلوی این کار گرفته شده است.

متصدی به فعالیت کانون هندیجان در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: مشکل هورالعظیم با حدود 60 تا 70 درصد آبگیری رفع شده است.

وی همچنین اظهار کرد که سال گذشته 3 تا 4 هزار هکتار از ارضی این منطقه مالچ پاشی یا نهال کاری شده اما وسعت این مناطق بسیار زیاد است و ما به دنبال تسریع در کار هستیم.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن