آغاز عملیات تصفیه گازهای ارسالی به مشعل

مدیر پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: عملیات طراحی، خرید، نصب و راه‌اندازی تغلیظ خوراک و تصفیه گازهای ارسالی به مشعل برای واحدهای گوگردسازی در پالایشگاه‌های قدیمی مجتمع گاز پارس جنوبی با همکاری شرکت نفت و گاز پارس در حال انجام است.

به گزارش «انرژی امروز» به نقل از روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛ ایرج خرمدل، مدیر پالایشگاه پنجم مجتمع گازی پارس جنوبی اظهار کرد: هیاتی متشکل از مشاوران ژاپنی- جایکا – و کارشناسان ایرانی، با هدف ارائه کمک و راهکار به مجتمع گاز پارس جنوبی در راستای برنامه‌های مشترک فی مابین جایکا و وزارت نفت جهت کاهش آلاینده‌های زیست محیطی از مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید نمودند.

خرمدل در ادامه گفت: پس از بازدید مشاوران و کارشناسان ِژاپنی از پالایشگاه سوم مجتمع گازی پارس جنوبی، نشستی با حضور مدیران و مسئولین مجتمع و مشاورین مذکور در سالن کنفرانس پالایشگاه اول برگزار شد.

این مقام مسئول در خصوص کاهش SO2 با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه‌ی بهبود فرآیندهای واحدهای گوگردسازی گفت: موضوع عملیات طراحی، خرید، نصب و راه اندازی تغلیظ خوراک و تصفیه گازهای ارسالی به مشعل برای واحدهای گوگردسازی در پالایشگاه‌های قدیمی با همکاری شرکت نفت و گاز پارس در حال پیگیری و انجام است.

 مدیر پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی در این نشست، مهم‌ترین اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در راستای کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و بهبود فرآیندهای مجتمع گاز پارس جنوبی را ارائه نمود.

خرمدل، کاهش فلرینگ، بهینه سازی مصرف انرژی، توقف زباله سوزها، مدیریت CO2 emission، مدیریت SO2 Emission و کنترل و بهینه سازی کیفیت آبهای برگشتی برای کاهش COD را از مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه محیط زیست بیان کرد.

او در ادامه عنوان داشت: مجتمع گاز پارس جنوبی به عنوان تأمین کننده‌ی گاز مورد نیاز کشور، نقش اصلی خود را جهت بهبود فرآیندها برای کنترل و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، بعد از تحویل‌گیری پالایشگاه‌ها آغاز می‌نماید و تاکنون توانسته گام‌های موثری را بردارد.

خرمدل با بیان مهمترین اقدام مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان تحویل‌گیری پالایشگاه‌های پارس جنوبی تصریح کرد: توقف زباله سوزها از زمان تحویل گیری پالایشگاه یکی از مهمترین اقدامات مجتمع می‌باشد که این مهم در پالایشگاه‌های اول، سوم، چهارم و پنجم محقق شده و این عملیات مهم در پالایشگاه‌های دوم، ششم و هفتم و نهم نیز در دست اقدام می‌باشد.

او بر همین اساس عنوان داشت: با اجرای این پروژه‌های مهم، نگرانی‌ها در جهت آلایندگی ناشی از انتشار SO2 در واحدهای گوگرد سازی برطرف می‌شود.

مدیر پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی در ادامه این نشست یادآور شد: با مشورت‌های انجام شده، برای پالایشگاه‌های ششم، هفتم و نهم این دو واحد طراحی و نصب شده است.

خرمدل با اشاره به وجود خط گازترش از پالایشگاه چهارم به سمت آغاجاری که در جهت تزریق به چاه‌های نفت از آن مورد استفاده قرار می‌گیرد عنوان داشت: با طراحی یک خط مشترک بین پالایشگاه‌های مربوطه، امکان جمع آوری گازهای CO2 و انتقال آن برای تزریق به چاه‌های نفت از طریق خط لوله گازترش IGAT5 میسر می‌شود.

مدیر پالایشگاه پنجم با بیان اقدامات انجام شده در خصوص بهبود کیفی آب‌های برگشتی به دریا از منظر COD گفت: مدیران و کارکنان مجتمع برای تکمیل پروژه‌ها و اقدامات اصلاحی بهبود کیفیت آبهای برگشتی به دریا در سال 2017 با تمام تلاش در جهت محقق شدن این مهم گام برمی‌دارند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن