گزینه‌های مطرح برای مدیرعاملی شرکت ملی حفاری

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان گفت: فعلا جایگزینی برای مهندس حیدر بهمنی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران انتخاب نشده است؛ اگرچه گزینه‌های مختلفی برای مدیرعاملی شرکت ملی حفاری وجود دارد.

علی کرانی در گفتگو با خبرنگار حوزه نفت و گاز «انرژی امروز» درباره تغییر مدیرعامل شرکت ملی حفاری گفت: به اعتقاد من امسال این تغییر صورت نخواهد گرفت، جایگزین ایشان هنوز به طور صد در صد مشخص نشده است و باید زمان بگذرد.

وی با بیان اینکه «تغییر ایشان و انتخاب مدیرعامل جدید با نظرات استاندار، فرمانداران و نمایندگان مجلس خواهد بود»، گفت: در بعضی از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها بر اساس جهت‌گیری‌های خاصی نام برخی افراد همچون آقای سعید حافظی و دو گزینه دیگر را اعلام کردند، اما اینها شایعاتی بیش نیست.

وزارت نفت تعیین‌کننده نیست

کرانی با بیان اینکه «وزارت نفت در انتخاب مدیرعامل شرکت ملی حفاری تعیین‌کننده نیست»، افزود: اگر وزارت نفت تصمیم‌گیرنده بود، آقای بهمنی تاکنون بازنشسته شده بودند؛ اما بجز سن، بحث خصوصی‌سازی هم مطرح بود.

او ادامه داد: امور بازنشستگان صنعت نفت نیز همچنان درگیر این موضوع هستند که چه تصمیمی در مورد بازنشستگی ایشان بگیرند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان گفت: از لحاظ قانونی سن ایشان ۶۵ سال است و دوران خدمتشان را گذرانده‌اند و حتی اگر تصمیم به برکناری ایشان باشد، هنوز قطعی نیست.

این فعال صنعت نفت و گاز خوزستان تصریح کرد: به اعتقاد من امسال این تغییر صورت نخواهد گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد اگر کسی جایگزین مدیرعامل کنونی شرکت ملی حفاری می‌شود، فردی علاقه‌مند به کار و توانمند و دلسوز باشد و از دل نفت آمده باشد، کسی که اثر مثبت و موثری بر شرکت حفاری داشته باشد، اصل مهمی که در شرکت‌های بزرگی مانند هالیبرتون، شلمبرژه، و سپکو رعایت شده است.

کرانی اظهار کرد: شرکت ملی حفاری حدودا در ۱۳ استان کار می‌کند و بی نهایت گسترده است و هنگامی که کسی روی کار بیاید که در دل حفاری بوده باشد و رده‌های مختلف مدیریتی را طی کرده باشد و دوره‌های مختلف حفاری یعنی سیمان‌کاری، نمودارگیری و… را مدیریت کرده باشد و بر اساس قوانین عمل بکند؛ خواهد توانست سرمایه ملی را برای کشورمان نگه دارد و نگذارد که این سرمایه‌ها بیهوده از بین برود.

کرانی در پاسخ به این پرسش که «گزینه‌های جایگزینی بهمنی چه کسانی هستند؟»، گفت: آقایان حافظی (مدیرعامل سابق شرکت نفت فلات قاره ایران)، طواف(یکی از مدیران ستادی وزارت نفت) و تاکایدی (قائم‌مقام شرکت ملی حفاری) از گزینه‌های احتمالی جانشینی ایشان هستند.

استقبال شرکت ملی حفاری از بومی‌سازیرییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان در ادامه این گفتگو در پاسخ به پرسش خبرنگار «انرژی امروز» درباره مصوبه بومی‌سازی نیروها در برنامه ششم گفت: ما از بومی‌سازی استقبال می‌کنیم؛ بخصوص شرکت ملی حفاری که حداقل 20 هزار پرسنل مستقیم و غیرمستقیم دارد.

کرانی افزود: مهم‌ترین اصل این است که بومی‌سازی رعایت شود و هر منطقه‌ای بر اساس شرایط خاص خود شرکت و منطقه نیرو جذب کند؛ چرا که در غیر این صورت هزینه‌های زیادی در برخواهد داشت.

او ادامه داد: به طور مثال خراسان در صنعت خودروسازی، و در تبریز ، تراکتورسازی قوی هستند و به طور کلی هر استانی بر اساس توانمندی‌های خود باید بومی‌سازی کند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن