چیت‌چیان سخنگوی مطالبات مردم شد! فقط با مهندسی نمی‌توان معضلات برق را پاسخ گفت

وزیر نیروی دولت یازدهم با اشاره به انتظارات مردم از صنعت برق گفت: مردم انتظار کاهش هزینه‌ها، پایداری برق و عدم نوسان برق دارند؛ یعنی، جریان دائمی و پایدار برق برقرار باشد و مشترکین با خاموشی برق مواجه نباشند.

به گزارش خبرنگار نیروی «انرژی امروز»، حمید چیت‌چیان که امروز در کنفرانس بین‌المللی صنعت برق سخن می‌گفت؛ افزود: نوسانات ولتاژ باعث سوختن وسایل می‌شود و بدیهی‌ترین انتظار مردم نبود نوسان است.

وی تصریح کرد: مردم انتظار دارند هزینه‌های برق کاهش یابد. درحالیکه قیمت پرداختی برق از سوی مردم کمتر از هزینه واقعی است؛ اما انتظار مردم این است که با توجه به شرایط اقتصادی هزینه‌ها کاهش یابد.

چیت‌چیان با اشاره به خواست مردم برای کاهش آلاینده‌ها در تهران، کرج، قزوین و …گفت: وقتی نیروگاه‌ها از سوخت مازوت استفاده می‌کنند؛ مردم گله فراوان می‌کنند. ضمن آنکه مشترک خواهان مدیریت هوشمند برق است.

وی افزود: از سوی دیگر، مردم انتظار دارند طراحی تاسیسات برق به گونه‌ای باشد که کمترین مزاحمت را داشته باشد. همچنین، اصلاح مبلمان شهری مدنظر مردم است. سلامت و شفافیت تعرفه‌ها و تراکنش‌های مالی یکی از خواست‌های جدی مردم است. تبعیض آزاردهنده است. سهولت و سرعت در انجام خدمات، کمک به توسعه محلی و منطقه‌ای وایمنی و سلامت کاربران برق نیز یکی از مسائل جدی صنعت برق است.

وی با بیان اینکه «اکنون به دلیل ناپایداری اقتصاد برق ممکن است که مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری‌ها بسیار کاهش یابد»، گفت: همچنین، مدیریت بار و انرژی، پرداخت قبوض به‌موقع، پرداخت هزینه‌های واقعی برق، رعایت استانداردها در اجرای برق ساختمان‌ها و تاسیسات متعلق به مشترکین، از دیگر انتظارات صنعت برق است. برای اصلاح الگوی مصرف باید نحوه تعاملمان را با مردم اصلاح کنیم.

وزیر سابق نیرو با تاکید بر اینکه «یکی از بدترین شرایط را در تداوم بار داریم»، افزود: ظرفیت بسیار بالایی از نیروگاه‌ها باید بدون استفاده بماند. حدود ۶۰۰۰ مگاوات ظرفیت فقط ۸ ساعت در طول سال فعال هستند.

وی با اشاره به بدهی انباشته صنعت برق، گفت: وزارت نیرو بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران و بانک بدهی دارد.

چیت چیان تصریح کرد: تغییر پارادایم برای ادامه موفقیت صنعت برق بسیار حیاتی است. صرفا با نگاه علوم مهندسی نمی‌توان برای صنعت برق پایداری ایجاد کرد. تغییر در هیات مدیره‌های تخصصی برق و تحول در بدنه برق باید صورت گیرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن