مسیر تولید نفت شیب صعودی دارد از تکنولوژی روز دکل ها جا ماندیم

معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در پی توافق کشورهای عضو اوپک و برخی کشورهای غیر برای کاهش تولید نفت، درمورد تصمیم و تعهد ایران در این زمینه، گفت: در شش ماهه اول سال آینده برنامه کاهش نداریم و تلاش می‌شود به هدفی که در اوپک مشخص کردیم، برسیم.

علی کاردر در گفتگو با خبرنگار انرژی امروزدرمورد احتمال کاهش تولید نفت در درازمدت نیز اظهار کرد: بعید می‌دانم در دراز مدت تصمیم به کاهش تولید نفت بگیریم.

وی درمورد اهمیت توانمندی بخش خصوصی با توجه به کمبود بودجه دولت و بدهکاری 50 میلیارد دلاری شرکت ملی نفت به پیمانکاران، گفت: درصورتی که بخش خصوصی توانمند نشود، راندمان کار پایین می‌آید.

سرمایه‌گذاری مشترک، راه افزایش راندمان است

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر لزوم توانمندشدن شرکت‌های حفاری و ایجاد شرکت‌های E&amp.P (اکتشاف و تولید)، گفت: در بخش حفاری، لازم است که شرکت‌ها بتوانند پکیج‌سازی کامل انجام دهند؛ تجهیزات داخل چاه ، سرچاه و …، همه را به صورت پکیج کامل با فاینانس و جوینت ونچرهای خارجی تامین کنند تا بتوانند تکنولوژی جدید وارد کشور کنند.

کاردر با تاکید بر عقب‌ماندگی ایران در بخش تکنولوژی‌های روز دکل، گفت: امروزه دکل‌ها از نظر تکنولوژی‌های جدید، تغییرات زیادی داشته‌اند و با توج به این که مدتی از بازارهای بین المللی دور بودیم، دکل‌های مدرن وارد ایران نشده است و لازم است که از تکنولوژی روز دنیا بهره ببریم تا بهره‌وری افزایش یابد.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران درمورد موانع ورود تکنولوژی نوین پس از برجام نیز گفت: هیچ مانعی وجود ندارد.

کاردر بر این مساله تاکید کرد که فرصت گزینش تکنولوژی توسط ایران پس از برجام ایجاد شده است و گفت: بعد از برجام، هر شرکتی که ما از آن‌ها دعوت می‌کنیم تکنولوژی وارد کشورمان می‌کنند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن