هیچ برنامه ای برای توسعه جایگاه های ال پی جی در کشور وجود ندارد

5 جایگاه سوخت ال پی جی در کشور وجود دارد

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با اشاره به اینکه برخلاف باور عموم سوخت سی ان جی امن تر از ال پی جی است، گفت: هم اکنون 5 جایگاه سوخت ال پی جی در کشور وجود دارد که برنامه ای برای توسعه آنها نداریم.

محمد رضایی با بیان اینکه برای ورود یک فرآورده به سبد سوخت باید ظرفیت های کشور را در نظر گرفت، گفت: بزرگترین ظرفیت کشورما در عرصه گاز است که روند تولید و بهره برداری آن نیز در سطح مطلوبی قرار دارد، بنابراین قرار دادن یک سوخت گازی امن در سبد سوخت ضروری است.

رضایی تصریح کرد: سی ان جی سوختی است که از امنیت بالایی برخوردار است، انفجاری درآن رخ نمی دهد و بدون ایجاد خطر برای خودرو آن را سالم نگه می دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اقبال خودروسواران نسبت به ال پی جی بیشتر است یا سی ان جی، گفت: اکتان ال پی جی بالاست و شتاب بیشتری دارد، به همین دلیل مردم نسبت به سی ان جی از ان استقبال بیشتری می کنند.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در قیاس این دو سوخت با یکدیگر افزود: این درحالی است که ال پی جی سوخت خطرناکی است؛ این سوخت برعکس سی ان جی سنگین تر از هواست، با وقوع حادثه روی زمین می نشیند و اطراف خودرو را می گیرد و با یک جرقه منفجر می شود.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی به نقل از مثلث انرژی، رضایی در پایان با استناد به سخن وزیر نفت که سی ان جی را سوخت ملی کشور نامیده است و با تاکید بر اینکه توسعه سی ان جی در اولویت برنامه های وزارت نفت قرار دارد، اظهار کرد: هم اکنون بخشی از ال پی جی کشور به مصرف خانوارها می رسد، بخشی از آن به عنوان خوراک پتروشیمی مصرف شود و مابقی آن نیز بهتر است صادر شود، نه اینکه به عنوان سوخت خودرو مورد مصرف قرار بگیرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن