در تولید برق اشباع شدیم ایران صاحب فناوری است

در کنفرانس ملی برجام مدیران ارشد گردهم آمدند تا از دستاوردهای خود پس از برجام بگویند و در این بین علاوه بر ابراز خرسندی فراوان فعالان صنعت نفت، مدیران برق نیز عملکرد این صنعت پس از برجام را جزو بهترین‌ها می‌دانند اما به گفته مدیرعامل گروه مپنا، تولید برق اشباع شده و باید با منطقی کردن اقتصاد برق، فکری برای توسعه مصرف کرد.

به گزارش خبرنگار انرژی امروز، عباس علی‌آبادی، مدیرعامل گروه مپنا با تاکید بر این که پس از توافق برجام، صنعت برق جزو بهترین‌ها در عملکرد بوده است، گفت: هم‌اکنون بیش از 75 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده و حدود 11 هزار مگاوات ظرفیت درحال نصب داریم که قابل توجه است.

وی تصریح کرد: امروزه توان تولید بیش از 500 میلیارد کیلووات‌ساعت برق در سال وجود دارد و مطلقا برای تامین برق و تامین سرمایه مورد نیاز این صنعت مشکل نداریم. ما به تمام لایه‌های فناوری دسترسی داریم.

ایران در صادرات برق مدال برنز گرفت

مدیرعامل گروه مپنا با تاکید بر این که ایران در سال 2015، در بخش صادرات خارجی برق، به عنوان صاحب فناوری رتبه سوم را از آن خود کرده است، گفت: امروزه نباید به دنبال تامین مالی برای توسعه نیروگاه ها باشیم بلکه باید دنبال تامین سرمایه برای توسعه مصرف برق باشیم.

علی‌آبادی با تاکید بر این‌که مصرف برق در ایران متوازن نیست، گفت: هم‌اکنون نیروگاه توس با کمتر از 20 درصد ظرفیت کار می‌کند؛ ما در تولید برق اشباع شدیم، باید به سمت روش‌های ذخیره برق برویم و با سیاست های قیمتی پیک‌سایی کنیم؛ باید به دنبال افزایش مصرف برق در صنایع اشتغالزا و توسعه این صنایع باشیم.

ایران صاحب فناوری روز ماشین‌های حرارتی است

وی با تاکید بر این‌که ما صاحب فناوری روز ماشین‌های حرارتی هستیم، گفت: امروز هنگامی که با زیمنس قرارداد می‌بندیم، به ما لایسنس می‌دهد نه دانش چراکه خود صاحب دانش هستیم.

مدیرعامل گروه مپنا با تاکید بر نقش توافق برجام در کاهش هزینه‌های مالی، گفت: برجام به ایجاد مناسبات بانکی و بیمه‌ای کمک و حضور ما در بازارهای بین‌المللی را تسهیل می‌کند. ما درحالی که برای انتقال پول باید 100 دلار هزینه کنیم، میلیونی هزینه می‌کنیم.

به گزارش  انرژی امروز، کنفرانس اقتصاد مقاومتی و برجام از روز دهم اسفندماه آغاز شده و تا روز هجدهم همین‌ماه ادامه دارد؛ در این کنفرانس ملی دستاوردهای برجام در بخش‌های اقتصادی و اجتماعی، بررسی می‌شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن