زهره عظیمی‌فر، برنده جایزه بین المللی Suffrage Science شد

جایزه بین المللی Suffrage Science، به تشویق زنانی می‌پردازد که نه تنها دست آوردهای علمی ارزشمندی داشته‌اند، بلکه در ایجاد انگیزه و مشوق بودن نیز توانمند بوده‌اند.

به گزارش «انرژی امروز» این فعالیت از سال ۲۰۱۱(۱۳۸۹) و توسط موسسه تحقیقاتی MRC CSC انگلیس شروع به کار کرد.

این رویداد که هر دو سال یکبار اتفاق می افتد به چند دسته مختلف از جمله: مهندسی، ریاضیات و محاسبات کامپیوتری و علوم طبیعی تقسیم بندی می‌شود.

برندگان این رویداد، مدالی که زنان پیش از آنان دریافت کرده‌اند را نزد خود نگه می‌دارند تا در این دو سال فرد توانمند دیگری را شناسایی و با عنوان زن مشوق به جهان اعلام کنند. هدف این رویداد، ساختن شبکه‌ای از زنان توانمند می‌باشد تا بتوانند با کمک و تشویق یکدیگر، در جهت افزایش انگیزه زنان گام بردارند.

امسال و برای اولین بار، این جایزه به دکتر زهره عظیمی‌فر، دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مدیر روابط بین الملل، مدیر مرکز پایش هوشمند تصویر و ماشین بینایی دانشگاه شیراز اهدا شد.

زمینه تحقیقاتی ایشان، بینایی ماشین، مدل سازی آماری، مهندسی سیستم، حمل و نقل هوشمند و مهندسی پزشکی می‌باشد. شایان ذکر است که چندی پیش ایشان موفق به کسب جایزه زنان در مهندسی از طرف بنیاد IEEE گردیده است.

دکتر تمسین ادواردز، استاد دانشگاه اپن و محقق مدل سازی کامپیوتری و آمار با معرفی دکتر زهره عظیمی فر گفت: من در سفر اخیرم به ایران، به شدت تحت تاثیر زنان محقق و دانشمند این سرزمین قرار گرفتم. در جریان آماده سازی برای یک جلسه گفت و گو بود که با دکتر عظیمی‌فر آشنا شدم. او مثال عالی و بارزی از ویژگی‌هایی است که در ایران می‌دیدم و تحسین می‌کردم. ایشان دست آوردهای بسیاری در مهندسی، علوم کامپیوتر، فیزیک و ریاضی داشته و کار بین رشته‌ای که پیچیدگی‌های بیشتری به همراه دارد را به عنوان حرفه انتخاب کرده است.

همچنین ایشان بسیار به گسترش روابط بین المللی اهمیت می‌دهد و همواره با آرامش، هوشمندی و دوستانه رفتار می‌کند که همین ویژگی او موجب موفقیت آن نشست من در ایران شد و کمک شایانی به تمامی افراد و همچنین من کرد.

پس از او، دکتر عظیمی‌فر با اشاره به بیتی از مولانا، فیلسوف و شاعر قرن سیزدهم ایران زمین  که از سخنان پیامبر اکرم (ص) می‌باشد، به بیان جایگاه زن از نگاه ایران و اسلام پرداختند:

پرتو حقست آن، معشوق نیست

خالقست آن، گوییا مخلوق نیست

(مثنوی، دفتر اول، بیت ۲۴۴۷)

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن