اجرای پروژه های مشترک برقی ایران و ژاپن در کشور ثالث
قائم مقام وزیر نیرو در امور بین الملل خواستار اجرای پروژه های مشترک برقی ایران و ژاپن در کشورهای ثالث شد و افزود: شبکه برق ما امروزه به تمامی کشورهای همسایه متصل شده و در تلاش برای تقویت مراودات بخش انرژی خود هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، علیرضا دائمی در سمینار همکاری های مشترک ایران و ژاپن با اشاره به همکاری مشترک میان دو کشور در زمینه فعالیت های نیروگاهی ادامه داد: این همکاری در گذشته منجر به کاهش گازهای مضر شده و افزایش راندمان انرژی را در پی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه کشور ژاپن در ایران معروف به استفاده بهینه از منابع و انتقال دانش فنی است گفت: ما امروزه در کشور خود نیازمند استفاده از دانش فنی روز در زمینه بهره وری و مدیریت صحیح منابع هستیم.
دائمی با بیان اینکه کشور ایران دارای ظرفیت های بالای در زمینه دسترسی به منابع گاز، انرژی خورشیدی و بادی، نیروی کار متخصص و شرکت های مناسبی است تصریح کرد: در مذاکرات میان شرکت های دو کشور لازم است که به اجرای پروژه های مشترک در کشورهای ثالث نیز توجه شود.
قائم مقام وزیر نیرو در امور بین الملل در تکمیل این بخش از سخنان خود گفت: امروزه کشورهای همچون عراق و سوریه نیازمند توسعه زیرساخت هستند بنابراین حضور در چنین کشورهای موقعیت مناسبی برای انجام پروژه های مشترک خواهد بود.
وی بازتوانی نیروگاه ها را امری جدی دانست و افزود: شبکه برق ما امروزه به تمامی کشورهای همسایه متصل شده و در تلاش برای تقویت مراودات بخش انرژی خود هستیم.
دائمی با تاکید بر اینکه همکاری صلح آمیز کشورها با یکدیگر عاملی برای زندگی مسالمت آمیز ملت ها در کنار یکدیگر خواهد بود خاطرنشان کرد: امروزه تمامی مولفه های زندگی همچون حمل و نقل و ارتباطات با انرژی مرتبط است و باید نگاه ویژه ای به این بخش داشته باشیم.
قائم مقام وزیر نیرو در امور بین الملل زمینه فعالیت در حوزه انرژی های نو و تجدیدپذیر را بسیار گسترده ارزیابی کرد و افزود: براساس برنامه ششم توسعه بایستی پنج هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و بادی جدید در کشور ایجاد شود و ظرفیت تولید برق در کشور را به شدت افزایش دهیم.
وی بر لزوم توجه هر چه بیشتر به امر بهره وری و کیفیت تاکید کرد و گفت: امیدواریم با برپایی چنین نشست های مشترکی بتوانیم در کنار یکدیگر به همکاری های میان دو کشور به خوبی ادامه دهیم.