«لینده» آلمان، فعال‌ترین شرکت اروپایی در صنعت پتروشیمی

لینده آلمان با ربودن گوی سبقت از شرکت هایی همچون توتال، شل و باسف به فعال‌ترین شرکت اروپایی در صنعت پتروشیمی امضا شده و پس از امضای قرارداد پتروشیمی کیان با لینده احتمال امضای سه قرارداد جدید توسعه ای با این شرکت آلمانی وجود دارد.

به گزارش انرژی امروز، هر چند در طول بیش از 1.5 سال گذشته چندین تفاهم نامه همکاری با شرکت‌های متعدد آسیایی و اروپایی همچون توتال فرانسه، باسف آلمان، شل انگلیس، هیوسانگ کره جنوبی، سارکوبه اسپانیا، سوجیس و میتسوئی ژاپن و … امضا شده اما بدون شک باید از شرکت «لینده» آلمان به عنوان فعال ترین شرکت خارجی در صنایع پتروشیمی ایران در دوران پسا برجام نام ببریم.

بر این اساس تاکنون قرارداد و مذاکراتی برای احداث بیش از سه طرح بزرگ صنعت پتروشیمی ایران با شرکت لینده آلمان انجام شده و پیش بینی می‌شود حتی اولین مدل قرارداد به صورت BOO و BOT صنعت پتروشیمی ایران هم با این شرکت آلمانی امضا شود.

اجرای طرح استحصال اتان مارون با مشارکت لینده

در این خصوص، مهندس سیدرحیم شریف موسوی مدیرعامل شرکت پتروشیمی مارون با اشاره به مذاکرات و توافق های اولیه انجام گرفته با لینده آلمان برای اجرای یک طرح استحصال اتان و ساخت واحد جدید تولید اتیلن، گفت: مذاکرات با لینده برای نوسازی (REVAMP) و افزایش ظرفیت تولید خوراک پتروشیمی مارون با اجرای یک طرح جدید انجام شده است.

اولین قرارداد لینده برای ساخت کیان امضا شد

همچنین مهندس محمدصادق فاضلی مدیرعامل پتروشیمی کیان هم از انتخاب شرکت لینده آلمان، دو شرکت اروپایی و یک شرکت ژاپنی به عنوان تامین کننده دانش فنی واحد الفین و مشاور مھندسیFEED  پتروشیمی کیان خبر داد و گفت: شرکت‌ھای اکسنس فرانسه و یک شرکت ایرانی به عنوان مشاوران مطالعات مفھومی پتروشیمی کیان انتخاب شدند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تاکنون قرارداد خرید دانش فنی و عملیات مھندسی  FEED واحدھای الفین، بوتادین، استخراج بنزن وHAD  یک مجتمع پتروشیمی با لینده آلمان امضا شده است، تصریح کرده است: پیش بینی می شود تا سال 1401 امکان تولید محصولات مختلف در پتروشیمی کیان فراهم شود.

 مذاکرات لینده با مدیران بزرگترین پتروشیمی ایران

همزمان با توافق های انجام گرفته با شرکت لینده برای اجرای طرح های پتروشیمی کیان و یک طرح اتیلنی در پتروشیمی مارون، گفتگوهایی هم با مسئولان این شرکت آلمانی و مدیران پتروشیمی بندر امام انجام گرفته است.

مهندس رضا امیری مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام با اشاره به بازدید یک هیات از کارشناسان و مدیران شرکت لینده آلمان از پتروشیمی بندر امام، گفته است: هدف از این گفتگوها بازدید هیات آلمانی از طرح جدید تولید الفین پتروشیمی بندر امام بوده که هم اکنون مذاکرات برای مشارکت و سرمایه گذاری با این شرکت آلمانی در حال انجام است.

 امضای اولین قرارداد BOO و BOT با ژرمن‌ها

براساس این گزارش، علاوه بر سه طرح یاد شده که مذاکرات ساخت آنها با شرکت لینده آلمان پیش می رود، احتمال امضای اولین قرارداد BOO و BOT صنعت پتروشیمی ایران با این شرکت آلمانی قوت گرفته است.

مرضیه شاهدائی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر نفت نیز اخیرا با اعلام اینکه با لینده آلمان هم به منظور بررسی اجرای واحدهای جداسازی هوا در قالب قراردادهای BOO و BOT و ارائه دانش فنی با اخذ تسهیلات از بانک‌های آلمانی مذاکراتی را آغاز کرده ایم، تاکید کرده است: علاوه بر این اجرای یک طرح پتروشیمی در ایران با مشارکت سرمایه گذاران ایرانی از دیگر محورهایی بوده که تاکنون منجر به امضای تفاهم نامه همکاری با لینده آلمان شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن